Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Van egy 2 hónapos kisfiam de...

Van egy 2 hónapos kisfiam de nem akar aludni eszik tisztaba rakom jó a kedve mosolyog.De egyszerűen nem igazán akar aludni szinte alig alszik főleg napkozbe.Mi lehet a probléma? Eleg keveset alszik.

Figyelt kérdés
jan. 26. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Porgos alkat lehhet : Ỉlyen voltam Én Ỉs 4 !!!!
jan. 26. 22:42
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Ez csak neked probléma, nem neki. Az enyém is ilyen, csak sajnos a fáradtságtól folyamatosan üvöltött. Ha neked csak nem alszik, adj hálát és ne keress további problémákat. Ha üvölt, akkor csak bírd ki, idővel jobb lesz. Nekem már látszik lassú javulás. 5hónapos.
jan. 27. 01:01
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem, ez nem csak az anyukának gond, a babának is. Nem képes még a baba az önálló alvásra, így altatni kell. Ringatni stb.
jan. 27. 05:30
 4/9 anonim ***** válasza:
42%

#3! Na, ne mondd! Altasd már el az enyémet légyszi, ha ilyen okos vagy.

jan. 27. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

Mondom tegyél be fehérzajt neki, hordozd magadon, tegyél meg mindent.

Lehet felháborodni, de ha nem tesztek energiát az altatásba akkor mit szeretnétek? Magától aludjon el?

jan. 27. 18:02
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

Honnan veszed, hogy ki mit tett? Könnyen dumálsz, ha a tiéd alszik. Nyilván, akinek hónapok óta nem alszik a gyereke, az hónapok alatt mindent kipróbált, amiről valaha is hallott, meg azt is, amiről nem. Nehogy azt hidd már, hogy te most feltaláltad a spanyol viaszt, a fehér zajjal, ringatással, meg hordozással🤣

jan. 27. 18:36
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem aludt nyuszika, 1.5 éves koráig ringattam hordozóban napi szinten. Könnyen beszélek... de az agyfejlődésnek kell az alvás.
jan. 28. 08:06
 8/9 anonim ***** válasza:
#7! És ki mondta, hogy nem kell, okoska? Látom, te se aludtál eleget.
jan. 28. 08:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Hetes, hiába nyuszikázol, meg okoskodsz, hogyha a gyerek nem akar elaludni, te hordozhatod meg ringathatod napi 35 órát is, akkor sem fog elaludni, mert nem álmos, érdekesebb a világ, stb.

Vagy mégis hogy gondoltad?

jan. 30. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!