Mit csinálok rosszul ? Vagy az én babám a problémás?
Nem vagy egyedül ❤️
A kislányom is ilyen volt. Szintén 2,5 évesen kezdett normálisan aludni. Pedig jártunm 2 gyógytornásznál, tsmt szakembernél stb. De addig egyszerűen nem érett meg rá az idegrendszere.
Azert vegig lehet probalni par dolgot, lehet nem fog segiteni, lehet igen.
Nalunk peldaul nagyon feszes volt a kisfiam, habar a mozgasfejlodese normalis utemben haladt, de megis. Ezert kelt ejszaka millioszor. Elvittem neurologushoz, utana tornazni es uszni jartunk.
Az ejszakai kelesek szama 10+-rol lecsokkent 2-re, 4 het alatt.
Tejallergia is okozhat sok kelest amugy.
Illetve nem tudom hogy telik egy napotok, de ha esetleg tul sok inger eri (pl megy a tv egesz nap) az is lehet problema.
DE: van hogy egyszeruen nincs oka sajnos es majd aludni fog, ha megerett ra. Kerj amugy segitseget. Nekem a ferjem hetvegente atvallalta,amikor sokat kelt. Szerencsere nala is megnyugodott+ tapszeres is volt, szoval en nem kellettem ugymond. Az tartott eletben, hogy legalabb akkor tudtam aludni valamennyit.
Szerintem most ne gondolkozz meg egy terhessegen, ongyilkossag lenne. Majd kesobb. Raadasul a ferjed is azert meger egy miset.
Hogyan akarnad ezt igy? Na mindegy, ezt a reszet nyilvan te tudod, de na :D
Amugy neurologushoz vittem, gyerekorvos nekem se mondott semmit 🤷♀️
11 honapig kinoztam magam, mire kiderult a baj. Ha az orvosra varok, lehet igy marad meg evekig.
Nyilvan fizetni kell maganba, ha oda viszed, ingyen senki nem fogja neked kezelni a gyereket. De az nem azt jelenti, hogy lehuznak.
Amugy gyogytorna es neurologus is van allamiban, max kicsit sokat kell varni, de legalabb van es lehet menni.
De en nem azt mondom, hogy tuti ez a baj, csak azt, hogy lehet ez is.
En minden kovet megmozgattam anno, mert tarthatatlan volt a helyzet. Ha nem derul ki semmi, beletorodom persze, de tennem kellett valamit. Es hala a jo egnek hogy nem hagytam annyiban.
Tv-vel kapcsolatban meg jo lenne kikapcsolni. Probald ki 1 hetig. Lehet az a baja kerdezo. Oke, nem akarsz kussban ulni, de ha ez okozza a bajt; akkor inkabb a tv-t valasztod es szenvedsz tovabb?
Lehet nem segit. Lehet megmenti az eleted es aludni fog. Nem tudod, amig nem probalod.
Esetleg fehérzajt próbáld meg.
De én is azt gondolom hogy azért a férjed is megérne egy misét. Tehát ez hogy őt hagyjad mert 3 műszakba dolgozik stb. Hát nem tudom. Elgondolkoznék a 2. Gyereken. Na mindegy nem is ez volt a kérdés. De egyébként bármilyen hihetetlen csodákra képes az együtt alvás. Pocakba végig veled volt majd mikor megszületett beraktad egy szobába ahol nincs se anya se senki. Elég ijesztő lehet neki.
Amugy amilyen baromsagokat mondott neked az orvos meg a vedono, lehet azt se vennek eszre, ha a gyereknek kiesne egy laba.
Reg olvastam ennyi hulyeseget szakemberektol, mint amit te most itt mondasz mindennel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!