Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit csinálok rosszul ? Vagy...

Mit csinálok rosszul ? Vagy az én babám a problémás?

Figyelt kérdés
6,5 hónapos ,foga nem jön,3 hónapja tápszeres,2,5 hónapja eszik üveges kaját is. Ugyanúgy fent van éjszakánként vagy még rosszabb mint amikor megszületett …volt pár hét a 3.-4.hónapban mikor egyhuzamban aludt 4-5-6 órát,volt hogy 2x1x felkelt. Hetek óta másfél -két óránként fent van. Az elmúlt napokban meg már egy órát se alszik..teljesen ki vagyok merülve… nappal is max3x alszik fél órát. Ha nem esik az eső megyünk sétálni .Amikor éjjel felkel majdnem mindig tápszert adtam. Megnyugodott ,visszaaludt.6 hós státuszon mondta a doki hogy ne adjak neki éjjel enni mert meg kell szoknia hogy éjjel aludni kell,nem azért kel fel mert éhes. Ahhoz képest ha felveszem hogy ne sírjon nem hogy megnyugszik még jobban felébred és sír ,na ilyenkor van fent alsó hangon egy órát ,van hogy kettőt ,tehát küszködök vele órákat hogy megint egy óráig vagy addig se aludjon. Próbáltam hogy nem veszem fel,adok neki vizet,tudja hogy az nem tápszer az már nem kell neki,ordít. Próbáltam cumit(alapból nem cumizik,régebben egy pár alkalommal elfogadta)de az se kell neki.. aztán besokalok,adok tápszert és úgy jó . De ugyanúgy egy órát alszik vagy felet. Este fürdés után megeszik 180ml-t,fél8-8 körül elalszik,fél vagy egy óra múlva fent van megint,kap megint tápszert,nagyon keveset eszik, oké úgy 11-éjfélig. Aztán ha szerencsém van 3-kor kel megint,onnantól óránként ,fél óránként . Már nagyon unom is(hogy lefekszek aludni egy órát se alszom már kelhetek,meg hogy 3 órát se tudok aludni egyhuzamban )és nagyon fáradt is vagyok,hallucinálok,ingerült vagyok,a gyerekkel is csúnyán beszélek ,aztán persze megbánok és sírok ,… de nem tudom mi lehet a baj…próbáltam a lehető legkevesebbet felvenni mert már nem bírom tartani a kezem zsibbad,fáj,a derekam is tropa tőle ,hordozóval is fáj. Nekem senki nem mondta hogy az anyaságba meg kell gebedni. Ha tudtam volna hogy ilyen gáz lehet nem vágok bele..(a szoptatás is iszonyat volt,nagyon megszenvedtem vele)pedig évek óta szerettük volna már…
okt. 11. 07:23
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
71%
6 hónaposan van egy növekedési ugrás is, ha tápszert kér, adj neki tápszert. Az én lányom is 6 hónapos,.igaz anyatejes, de ő is sokat szopik még éjszaka. Szerintem ezzel semmi gond nincs, éhes, egyen. Tudják a babák mennyire van szükségük.
okt. 12. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!