Mit csinálok rosszul ? Vagy az én babám a problémás?
Jézusom mit olvastam. Eszem megáll.
Azért a 3 műszak nem úgy működik hogy nappal lehuzol 8 órát aztán mész vissza éjszakába. Hanem egyik héten így, másikon úgy. És ha jól értem a hetvegei is szabadok.
Az én férjem bár egy műszakban, de nem 8 hanem 9-10 órákat dolgozik és mégis képes éjszaka egyszer felkelni a gyerekhez.
Az hogy te vagy otthon nem azt jelenti hogy meg kell és meg lehet pusztulni.
A hab a tortán hogy még egyéb kikotesei is vannak hogy nem viheted a szobátokba a gyereket. Mert az fontosabb hogy a farka megkapja a napi betevot mint a felesége egészsége. Gondolom amúgy is mennyire van kedved szexelni amikor halucinalsz a fáradtságtól.
De a legszomorubb az egészben hogy vagy akkora lábtörlő hogy azt gondolod ez normális és máshol is így megy. Nem, csillagom, ez nem normális, a férjed egy önző paraszt. De hát ki milyen virágot szakít, olyat szagol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!