Valamit rosszul csínálok? 4 hetes kisfiú esti alvás probléma.
Vagy túl sokat alszik napközben, vagy simán ilyen, nekem második babám kb délig aludt, délután max séta közben aludt el de oda már menekültünk, mert eltört a mécses is..
5 órakor ugyanúgy van minden, mint napközben? Szerintem ennyi fentlét sok neki, nagyon pici még, lehet megnézném mi történik, ha az 5 órási evéshez megfürdetnétek.
Első babám zavarta meg picit a fürdés, na őt 7-kor fürdettem, 9 előtt nem bírtam elaltatni, pedig álmos volt és sokszor sírt is és ha el is aludt, nagyon gyorsan felriadt.
Az este mindig nehéz a piciknek, elfáradnak már akkorra. Igaza van az előzőnek, túl sokat van fent 5 óra után, túlfárad.
Én csináltam olyat, hogy délután szopi közben az ölemben aludt, közben én is szundikáltam. Ha letettem volna, felébredt volna, sokszor kipróbáltam. Így pihentünk mind a ketten, az este is nyugodtabban telt.
Másik lehetőség, hogy együtt alusztok este. Megnyugtatja a jelenléted, úgy könnyebben alszik el.
Ne félj, nem fogod elrontani. A fiam kb 5 hónapos koráig aludt velem, simán átszokott az ágyába utána. Muszáj volt áttennem, mert elkezdett aktívan forgolódni, és féltem, hogy leesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!