Nagy probléma? Egy ismerős kisfiú 7 hónapos. Még nem ül és nem mászik. De ez gondolom még nem olyan nagy probléma..
Figyelt kérdés
De ha fekvő helyzetből felhúzzák ülő helyzetbe, akkor nem tartja a fejét, hátra bicsaklik. Ezt a kislányomnál is észrevette a gyerekorvosunk, de már három hónapos korára tornáztatás hatására renbe jött2009. ápr. 14. 17:14
1/7 anonim válasza:
És az ő gyerekorvosa mit mondott erre?
2/7 anonim válasza:
Hogy a feje héthósan még nyeklik, az már mindenképp gáz! Konzultálni kéne a gyerekdokival !
3/7 anonim válasza:
az én fiamnak is hátra bicsaklik, ezért ki is írtam egy kérdést, bár ő még csak 3 hós.
Én ez esetben még jobban megijednék, nézd meg a válaszokat amit kaptam
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
4/7 A kérdező kommentje:
A gyerekdoki szerint ne erőltessék.De nem is hiszem, h nagyon érdekli a mamáját!Sajnos!
2009. ápr. 14. 17:26
5/7 anonim válasza:
Jó, hát erőltetni tényleg nem lehet, de nem igaz, hogy a gyerekdoki ennyivel elintézi.. Fel kéne keresni egy másikat. Én biztos nem nyugodnék meg ettől a választól :(
6/7 anonim válasza:
7 hósan még nem kell tudni mászni, felülni meg pláne nem, szóval ez nem gond. Viszont az annál nagyobb, hogy hátrabicsaklik a feje, én sürgősen megviszgáltatnám, mert ez nagyon gáz :S
gyógytornász
7/7 A kérdező kommentje:
Én sem nyugodnék meg, de őket ez megnyugtatta.
2009. ápr. 14. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!