Mit csinálok rosszul ? Vagy az én babám a problémás?
Kérdező, te nagyon kész vagy.
Ebben az állapotban nagyon nem jó ötlet második gyereket vállalni. Én elhiszem, hogy szorít az idő, az is világos, hogy nagyon nem jó üzlet elbukni a kedvezményes hitelt. Biztosan iszonyú nehéz ezt most megélni, hogy nem a terveid szerint alakul az életed. Mintha kirántották volna alólad a talajt. A gyerekvállalás egyébként is olyan, hogy szinte sosem alakul a szülők elképzelése szerint.
Én azt javaslom, hogy most koncentrálj az első babádra. Beszéljétek át a férjeddel, hogy mit bírtok könnyebben elviselni: az elbukott csokot, vagy még egy gyereket. Mostmár látjátok, tapasztaljátok, mivel jár egy gyerek. Végig tudjátok ezt csinálni EGYÜTT?
Először is a WHO szerint 6 hónapos kortól, tápszeresnek (ha nagyon muszáj akkor 4) 5 hónapos kortól lehet hozzátáplálni. Éjjel nyugodtan etetheted,amit mondtak hogy ne etesd meg hús kell az izomzathoz az mind hülyeség, ne hallgass rájuk úgy baromság ahogy van.
Ha feszes akkor dévény tornára kell vinni.
Az én dokim azt mondta csak lusta,erre dévény torna kellett,azt mondta azért van székrekedése mert nem eszik elég rostot erre kiderült hogy a gyerek tej és glutén allergiás, aztán azt mondta olajozzuk a gombás fejbőrt erre pont más baja van és az olaj csak rontott rajta...
Védőnő is hülyeséget mondott,szóval ha gond van menj másokhoz is mert a dokik is tudnak hülye tanácsot adni.
Ami férjemet illeti enyém éjszakás mégis folyton segít nekem és a gyerek körül is,pedig szétdolgozza magát,de van egy hírem nem csak a 2 perces menetbe kéne csak beszélni fogantatáskor,hanem bizony másban is ki léne vennie a részét mert bizony ő is szülő. Ha q gyerek és anya érdeke hogy veled aludjon a gyerek akkor ő csak kussoljon ha már semmiben sem segít be mondván ő dolgozik. Ilyen pasinak büdös életben nem szülnék 2. Gyereket.
Normális hogy éjjel éhes etesd meg,növekedési ugrása van ezért éhes, ez max 1 éves kora körül kezd helyrejönni és nem ér semmit a nappali zajos baromság se( igen ez is akkora hülyeség mint a ház).
Nem a zaj miatt tudja mikor van nappal-éjjel és különben is most még ehhez kicsi.
Ennyi hülyeséget nem olvastam még egyszerre,hidd el ilyen tudással és férjjel elég egy gyerek.
Kedves Kérdező! Kitartást! A leírtakban csak a férjed igényei vannak kielégítve alvás terén, sem a baba igényei sem w tieid nincsenek figyelembe véve.
Nem olvastam az összes kommentet, de igazából az első oldali kommentedből is látszik, hogy a férjed egy tuskó!
Nálunk két gyerek, a nagy három éves, ovis, bizony előfordul, hogy át kell menni hozzá éjjel.
A kicsi őt hónapos, velünk alszik.
Ezen múlik az intimitás meg a kitúrás? Kétlem. Sőt, lehet később még rosszabbul alvó babád is. Nem egyedül vállaltad, a megoldáshoz a férjed is kelle.
Azért én valamilyen szinten megértem a férjet is, hogy nem akar a kanapén aludni. Ahogy azt is, hogy kettőtök közé meg nem akarod venni a babát, mert félsz hogy ráfekszetek. Viszont beszerezhetsz egy matracot és lerakhatod a gyerekszobában. Aludj ott vele, próbáld ki, hogy úgy milyen az éjszaka.
Az evés meg, hát írják itt sokan, hogy normális, ha még eszik éjszaka. Valóban az lenne, ha mondjuk letennéd 9-kor, aztán felkelne enni éjjel 1-2 körül, utána meg hajnalban. Az viszont baromira nem, hogy 1-1,5 óránként egyen. És hát írod is, hogy ilyenkor csak beleszív kettőt, mert nyilván nem éhes, csak megszokásból kéri. Ennyire sűrűn nem adnék neki én sem. Víz vagy cumi, majd megszokja azt is.
A többi dolgot inkább nem minősíteném, a férjeddel egy plüsskutyát se vállalnék, nemhogy gyereket, pláne nemhogy többet, de ez már legyen a te problémád.
Az en ferjem is 3 muszakban dolgozik tobb mint egy evtizede, es en is abban dolgoztam eveket, szoval tudom milyen. Megsem nyafog, ha kelni kell a 7 hetes kislanyunkhoz, sokszor akkor is o ebred hajnalban, amikor delelottos.
Engem csaszaroztak, az elso 2 hetben tobbet is kelt a gyerekhez a ferjem, ugyanis eleg lassan tapaszkodtam fel az agybol. Ha ilyeneket mondana, hogy hagyjam, eleg hamar a kapun kivul talalna magat.
Ezt a gyereket ketten vallaltatok. Ideje felnoni a feladathoz. Azt irtad, apuka 45 eves, akkor gondolom sejthette, hogy egy kisbaba sokat sir.
Csak a saját tapasztalatom tudom hozzátenni: az én fiam legalább másfél éves koráig 2 óránként szopott 24/7-ben. Már majdnem 3 volt mire többségében átaludta az éjszakát.
Nyilván kicsit más a szoptatás miatt, de szerintem nagyon durva önszivatás lett volna megkísérelni 6 hósan leszoktatni az éjjeli evésről. Semmi baja nem lett tőle, normál súlyú, nem is válogatós.
38! Pacsi!
A lányom 1.5 éves koráig szintén 2 óránként szopott. 2 éves koráig szoptattam.
6 éves koráig kelt éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!