Mit csinálok rosszul ? Vagy az én babám a problémás?
Nem kötelező még egy gyereket vállalni, ha úgy érzed nem neked való. El lehet térni a tervektől.
A belátás nem gyengeség.
Visszatérve a gyerekre, én éjjel magam mellé vettem ha felkelt és azonnal vissza aludt cicin, vagy később anélkül is.
Kézben ringatva szinte sosem sikerült ugyanez.
Napközben hordozó kendőben sokkal tovább aludt, mint kiságyban(le se tudtam tenni).
Javaslom hogy ne ragaszkodj az elképzelésekhez, hanem maradj rugalmas és a helyzethez mérten próbálj magadnak könnyíteni.
Próbáld meg a fájdalomcsillapítót is egy este, mert nekem is volt hogy nem tudtam hogy fogzási fájdalom, de aztán a fájdalom csillapító teljesen megoldotta a dolgot. Nyilván nem adható 3 napnál tovább meg indokolatlanul, de egy anya tudja ha valami nem a normális kerékvágásban van.
Esetleg dologéllel kend az ínyét lefekvés előtt, akkor is ha úgy látod nem azért van. Ők még nem tudják elmondani mi bajuk.
Kitartás, lesz jobb is, meg rosszabb is. De hullámzó, nem lesz végig ennyire nehéz.
Viszont nem kötelező több gyereket is bevállalni. Mi például nem fogunk, tervek ide vagy oda.
huhh. a 6os kommentig még sajnáltalak is.
Az én lányom szombaton lett 3 éves, Hétfőn volt az első átaludt éjszakája.
Múlthétig 4-5x kelt/éjszaka. Én mellette dolgozok. El nem tudom mondani milyen rohadt nehéz volt.
Én is már halucináltam, Fizikailag kivoltam.
DE! Nekem a férjem is ugyan úgy kelt, besegített mindenbe.
Mi az, hogy újabb gyerek kell? ki mondta? Ugye tudod, hogy most kivagy, 2 gyerek mellett ez hatványozódik. Tuti felkötöd magad. Viccen kívül.
Durva hogy a férjed semmibe vesz kb. Én egy plüssmacit nem vállalnék vele, nem még 1 gyereket.
Igen.
Aztan majd lathatjuk az esti hiradoban, ha valami tragedia tortent es kart teszel magadban vagy a gyerekben.
Turelmetlen vagy, uvoltozol egy kisbabaval es a jo eg tudja miket csinalsz meg.
Egy szereto ferj es apa segitene.
A fiam 10 hónapos korig óránként kelt, és óránként csak a cici alatta vissza.
Van, hogy evett, van, hogy csak egy két percig szívta
Baromság, hogy nem kell adni neki éjjel enni
Nem kötelező szülni két év múlva, ez milyen hülyeség?
Férjem 40 éves, reggel héttől este hatig kemény fizikai munkát végez(kőműves, burkoló és mindenes amit éppen csinálni kell a munkába. Rombol, szigetel, épít stb)mégis kelt a gyerekhez éjjel.
Magától, nem volt bunkó, hogy hagyjam békén aludni
Igaza van annak aki azt mondja szenvedj.
Magadnak csinálod
Hallgatsz az idiota vedonore, és a férjedet is hagyod csicsikalni.
Milyen hordozod van?
A tobbit inkabb hagyjuk is. Hitel. Mindent ertek. ☹️
De kötelező ha nem akarok egy összegben vagy 10 milliót kifizetni
Az a k@va csok.
Milyen jó lenne ha a fiatal párok nem ez miatt szülnenek gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!