Mit csinálok rosszul ? Vagy az én babám a problémás?
Nem vagyok fiatal…36 vagyok a férjem meg 45..évek óta terveztük ,csok se volt még..de hülyék lettünk volna nem élni vele mivel amúgy is terveztük a gyerekeket
Chipolino kengurunk van de a rugalmas kendőt is utálta,ebbe csak az apjával van el órákig ha sétálunk . Itthon a lakásba hamar elunja magát .
Egy normalis csatos hordozo kene es a hatadra venni.
Hordozos klubban tudnak segiteni.
Persze, hogy a baba is gyuloli, mert egyreszt ez nem egy jo tipus, karos is, masreszt mar valoszinuleg a hatadon jobban ellenne.
Nem a te babád problémás. Van 4 hónapos koruk körül egy alvásborulás, olyankor sok gyerek kezd nagyon vacakul aludni. Ez kinél előbb, kinél később oldódik meg. Mi 14 hónapos koráig nyomtuk ezt az óránkénti kelést az első gyerekkel, hát én is halucináltam már. Nekünk a nagyszülők tudtak segíteni, elvitték egy-egy éjszakára és nappal is néha, hogy tudjunk aludni picit. Ez mázli, hogy ők bevállalták. Te nem tudsz megkérni/megfizetni valakit, hogy nappal pár órát tudj aludni? Sokat segít az is.
A tv-t tuti kikapcsolnám, akkor már inkább rádió. Most van ez a Csukás meserádió is, szerintem igazán hallgatható, persze azért nem egész nap.
A második gyerek… mi emiatt a szörnyű alvás miatt 2 évesen a bölcsi mellett döntöttünk, 1 évet dolgoztam és utána jött csak a második, amikor a nagy már átaludta az éjszakát. A pici meg jó alvó, rég átalussza az éjszakát és nappal is nagyokat szundizik, de 4-7 hónapos koráig vele is óránként keltünk…nekem mondjuk a férjem is kelt, mert a gyerek közös és én is ugyanúgy dolgozok, csak épp itthon.
Amúgy meg nálunk az jött be, hogy nem konkrétan az ágyunkban alszik, az ágy mellé van lerakva a vastag matraca, ha valamiért felébred csak odanyúlok és vagy simire vagy popórázásra visszaalszik, így én se ébredek fel annyira és lehet, hogy ő is könnyebben visszaalszik magától, ha hallja a szuszogásunk. A nagyfiú pedig már a saját szobájában alszik, szóval nem fog felnőtt korotokig mellettetek aludni, nyugi.
Két gyerekünk van.
Nem éltünk a csokkal, ha már arról van szó
Két szobank, egy kisebb fel szobank és egy konyhának van.
Önerőből vettük a házat, semmi kölcsönből, úgy, hogy gyűjtöttunk rá, keményen dolgoztunk érte, hetekig távol volt a férjem, hogy jussunk valamire
Miért kell a palota, ha nem jut rá?
Az elején még én is sajnáltalak. Nekünk 2 gyerek van. Egy 5 éves és egy 3,5 hónapos. Az elsőnél a férjem még 3 műszakozott. Ő is rendszeresen kelt a gyerekhez, kérnem se kellett magától csinálta. Egy idő után a gyerek mellettünk aludt és minket nem zavart. Így érezte biztonságban magát. Elvégre azért válaltátok, hogy gondoskodjatok róla, de nem csak te.
A férjedről inkább nem is mondanék semmit. Kihúzza magát a feladatból és még hangot is ad neki. Én már kiraktam volna, ha ennyire nem akar foglalkozni a saját gyerekével.
Az első gyerek sincs rendben, de már a másodikat tervezed, mert se dolgozni, se visszafizetni se császárt nem akarsz. Akkor valójában ez a dolog rólatok szülőkről szól és nem a gyerekekről. Nektek csak a ti igényetek számít és az, hogy meglegyen a darabszám a hitel miatt. Elárulom, hogy nem feltétlen lesz a második is császár. Ha minden rendben megy, akkor semmi nem indokolja, hogy császár legyen. Max akkor, ha 1 éven belül születik mind2 gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!