A lassan 11 hónapos babam csak a babakocsiban alszik napközben, este lefekvéskor a mi ágyunkban alszik el majd at tesszük őt párommal a saját kis ágyába.Kérlek adjatok nekem tippeket hogy hogyan törj en meg ezt a szokást ?
A megoldast nem tudom, de nalunk is ez van, csak babakocsiban alszik nappal, de azt is csak bent tologatva, total sotetben, 1 eves. Ejszaka amugy gond nelkul elalszik a sajat agyaban, de nappal nem megy.
Probaltam atszoktatni kisagyba mar tobbszor, ringatassal, simivel, tapszerrel, stb, de akkor inkabb egesz nap nem alszik, pedig neki meg nagyon szuksege van ra, igy nyilvan csak katasztrofa volt a dolog.
En beken hagyom ezen a ponton, mast nem tudok tenni :D Mindenkinek jobb, ha alszik nappal, raadasul ketszer is, meg az egy alvastol is nagyon messze vagyunk.
Nem gondolom hogy ez annyira hiba kérdése. Vannak babák akik csak bizonyos módon tudnak elaludni. Az hogy leteszem a kiságyba és álomba simogatom igen ritkán működő módszer, ahogy az is hogy magától elalszik.
Annyira nem nagy tragédia hogy nappal nem alszik az ágyában. Éjszaka ott alszik ez a lényeg. Amúgy sem örökre fog ott elaludni.
1-es vagyok, en mar tragediakent elem meg, mert tologatni kell. Napi 2x 50 percet bent a sotet hazban, borzaszto unalmas. Kint nem alszik el, seta kozben sem.
Szoval nyilvan ha ott lehetne hagyni, en se akartam volna minden erommel leszoktatni, de mindegy. Beletorodtem a sorsomba 🤣
3
* A lányom 3 hós és két napja üvölt a karomba ha altatnám( altatom a karomban a kanapéra feküdve születése óta. Gondoltam lerakom ha a kezembe üvölt mit is tehetnék.Elaludt a fenekét simogattam 2 percig, többi alvásnál ugyanez üvölt. Magától akar aludni.Annyira nem ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!