11 hónapos kisfiam éjszaka 1x kel és reggel fél 6-kor ébred, ez így rendben van?
Este 3 szor kel 7 hónaposom és reggel 6 kor kel. Igaz nem 11 de úgy gondolom megközelíti.
Minden gyerek más és más nem vagy rossz anya ezért.
Kisfiam nem kel ejszaka, de hajnali 4-kor indul a nap.
Nem erzem emiatt szaranyanak magam, csak szimplan mosott szarnak, mert habar honapok ota igy megy, ezt a 4-es kelest nem tudtam megszokni eddig 🤣
Hat ez van, mindig lehet jobb es mindig lehet rosszabb is, viszonyitas kerdese.
Egyebkent ha csak belegondolsz, hogyan lehetne ezt befolyasolni? Nem tudod a gyereket eroszakkal ranevelni az alvasra (vagy a nem alvasra). Tehat miert is lenne ez a te hibad? Nem nagyon ertem.
A fiam jövő héten lesz 18 hónapos. 12 hetes korában aludta át utoljára az éjszakát.
Legalább 4-5x kell mennem hozzá éjszakánként. Rossz éjszakákon még többször. De nem gondolom, hogy ettől szar anya lennék. A tesója is 3 évesen aludta át az éjszakát először, szóval nem vagyok meglepve, hogy ő se alszik jól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!