11 hónapos kisfiam mèg mindig eszik èjszaka. Ki hogyan szoktatta le a babáját az èjszakai evèsről?
Először is, biztos eldöntötted, hogy fontosabb a te alvásod, mint az, hogy ő éhes? Már csak azért (gondolom lepontozás jön), mert te vállaltad be ŐT, elvileg minden nyűgjével együtt. Ki kell bírni. (Az enyém 20 hónapos, még mindig ébred.)
Egyébként hiába próbálod szoktatni, attól még éhes lesz, legfeljebb csendben szenved majd egy idő után, ha rájön, hogy úgysem adsz neki enni. Vagy a másik, hogy nem fogadja el a helyzetet, és még hónapokig minden áldott éjjel üvölt neked.
Amúgy meg hogy a kérdésedre válaszoljak, ha így te jónak látod, akkor egyszerű: rácsukod az ajtót, és nem adsz neki enni. Majd álomba sírja magát egy idő után. Kész.
Sìrni hagyni nem fogom. Az nem èn vagyok. :) Igen èn vállaltam őt akartam is ès Imádom.
De nèha jó lenne ha kipihenhetnèm magam ez nem azt jelenti hogy az èn alvásom fontosabb, elèg sokan mondják hogy neki már èjszaka nem kellene enni mert már elég nagy hogy kibija az èjszakát evès nèlkül. Ezèrt sokszor azt gondolom hogy èn rontok el valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!