11 hónapos kisfiam kétszer felkel éjszaka és enni kér. Nem kellene már átaludnia az éjszakát?
napközban általában szilárd ételt eszik. Este 8 körül etetem kakao vagy tejcsi.Van hogy előtte 6 körül is eszik, tehát nem lehet jajde éhes.
Éjszaka 1 óra körül enni kér, és utánna 4 óra múlva megint.
teát eltolja magától és addig sír amig meg nem látja a tejes üveget.
Mit tanácsoltok?
Kipróbáltam hogy kevesebbet adok neki 1 körül hogy fokozatosan leszoktassam de akkor már 3 óra múlva éhes volt...
itt olvastam olyat hogy 1 éves korára már igazából át kellene aludnia az éjszakát. tudom hogy nem szentírás, ezért lennék kiváncsi hogy nálatok hogy történt.
Engem igazából az zavar hogy még 4 óránként eszik éjszaka is. Mert ha pisis vagy a hasa fájna vagy fogzana akkor persze oké de a 4 óránkénti evésen már tul kellet volna lépnie, nem?
utolsó! a te babád ilyen, de sok baba nem. Azért nem ez az általánnos hogy 2 hónapos korától ne ébredjen egy baba. Örülj neki hogy neked szerencséd van vele, egyáltalán nem kóros amit a kérdező ír.
Kérdező! Értelmes válasz? Leirtuk nincs ezzel semmi baj, egyik gyerek ilyen másik olyan, elhiszem hogy fárasztó de van ennél rosszabb is. Amit esetleg kiprobálhatsz hogy kitolod a 8 órási tejcsit késöbbre.
Este 8 kor ne kakaót vagy tejet adjál neki, hanem szilárd, laktató ételt.
Utána ha kér mehet a tej. De előtte próbáld "megtömni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!