2,5 éves, eddig aludt éjszaka, most miért nem?
2,5 éves múlt a lányom, egész pici baba kora óta végig aludta az éjszakákat, max akkor kelt fel ha beteg volt. Októberben megszületett a kistesó, ő is végig aludja az éjszakákat már kb 2 hónapja. Kát hónapja viszont a nagylány nem alszik. De felkel körülbelül 10x egy éjszaka alatt. Inni kér, anya takarj be, átmegyek hozzátok, pisilni kell, bogár van benn (de nincs is) stb stb. Mielőtt arra gondolnátok, hogy féltékeny a babára, szerintem nem. Volt az elején egy időszak mikor szoptatás közben kitalált dolgokat, de elmúlt. Sokat foglalkozok vele, eljárunk közös programokra is, úgy hogy csak vele megyek, napközben is míg alszik a pici csak vele foglalkozok, nincs elhanyagolva. Legyek türelemmel, majd abbahagyja ezt az állandó ébredést vagy van valami ötlete valakinek, hogy mit csináljunk? Már hulla vagyok a folyamatos éjszakázástól és biztos a gyereknek sem jó, hogy nem alszik éjszaka.
Próbáltam már azt is, hogy jól lefárasztottam délután, nagyon sétáltunk, játszótér, biciklizés, este ki is nyúlt, nagyon elfáradt, de éjfélkor már fenn is volt, hogy nem akar aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!