Mupp kérdése:
Miert nem alszik éjszaka a babám?
Figyelt kérdés
Szeretnek tanácsot kérni tőletek.Van egy 11napos kisbabam es nappal alszik elég jól de sajnos éjszaka egy fel kettő körül fel ébred es sehogy nem akar vissza aludni.Cicizik elég sokat es sokáig is van hogy 40percet is,a védőnőm azt mondta ez nem baj csak sajnos mar teljesen ki vagyok merulve!mit csináljak,hogy aludjon éjszaka is vagy mikor fog rendezodni az alvási ciklusa?!2014. febr. 11. 22:47
1/2 anonim válasza:
Hogy ő mikor fog rendeződni, nem tudom, de azt igen, hogy folyton változnak a babák alvási szokásai, gyakorlatilag egyik napról a másikra. Reméljük hamar beáll, hogy evés után gyorsan visszaalszik. Amit az én babámnál tapasztaltam, bár ő most 7 hónapos, de ezt már hamarabb megfigyeltem, hogy ha susogok a fülébe, hamar megnyugszik. Okát nem tudom, de beválik.:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszodat!!!mar 2 napja alszunk 2-3orakat :)))
Nem gondoltam volna soha,hogy 2ora alvás olyan mintha aludtam volna 8orat!!!vegre pihennek en is!:)))
2014. febr. 14. 04:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!