11 hónapos kisfiam kétszer felkel éjszaka és enni kér. Nem kellene már átaludnia az éjszakát?
Figyelt kérdés
napközban általában szilárd ételt eszik. Este 8 körül etetem kakao vagy tejcsi.Van hogy előtte 6 körül is eszik, tehát nem lehet jajde éhes.
Éjszaka 1 óra körül enni kér, és utánna 4 óra múlva megint.
teát eltolja magától és addig sír amig meg nem látja a tejes üveget.
Mit tanácsoltok?
Kipróbáltam hogy kevesebbet adok neki 1 körül hogy fokozatosan leszoktassam de akkor már 3 óra múlva éhes volt...
2014. ápr. 23. 16:44
11/12 anonim válasza:
ez szerintem is csak megszokás.2 dolgot tehetsz.vagy az egyszerűbb megoldás-gyors ciciztetés,visszaalvás(és várni,hogy majd hónapok-esetleg évek múlva átalussza)vagy visszasimogatni,elaltatni,ami kegyetlenebb módszer,de lehet,h pár nap alatt eredményt hoz.sajnos néha én is az egyszerűbb megoldást választom,a családi nyugalom érdekében.ha nem lenne tesója,kitartóbb lennék.egyszer már sikerült-de most megint elbénáztam
12/12 anonim válasza:
Este próbálj kicsit táplálóbb ételt adni neki. Talán a tejpép segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!