Az mennyire normális, hogy közel 11 hónapos fiam esténként képes 4-6x kelni?
nem normális, jól érzed. kezdetnek például át kéne szoktatni a kiságyba, mert ha ahhoz van szokva, hogy rajtad alszik, akkor persze, hogy megébred, amikor nem talál :(
csak azért, mert másnak is szarul alszik a gyereke, még nem kell mártíromkodni és lehet mindenféle megoldással próbálkozni. meg persze jöhetnek a lepontozó az-én-gyerekem-se-aludta-át-az-éjszakát-12-éves-koráig-szokj-hozzá anyukák ;)
Nálunk a kisebbik volt ilyen. Olyan 3 évesen kezdte átaludni az éjszakákat, és 4 volt, mire aludt is :) Anno egy évesen már nappal se aludt és bölcsis is lett 2 évesen meg már dolgoztam is... "szuper volt". Később idegrendszeri éretlenséget és túlhallást állapítottak meg nála, aminek ez tipikus tünete. Én meg mennyit kaptam az ívet, hogy csak rosszul szoktattam, mert XY gyereke így meg úgy - pedig hát ott volt a mi nagyobb gyerekünk, aki olyan szépen aludt már 3 hós korától este 7-től reggel 7-ig meg délután is 2-3 órát..., és igazán nem erre számítottam, meg szerintem mindent ugyanúgy akartam volna nála is csinálni, csak nem működött.
Na de azóta a gyerek már okos elsős lett és nagyon okos, ügyes, nincs semmi lemaradása, és nagyon jó alvó is - szóval no para :) csak ezt is túl kellett élni.
Köszönöm a segítséget!
Na 6-os ne is haragudj, de ennèl bunkóbban meg sem fogalmazhattad volna a mondandód. Hidd el, hogy nem csak itt mártírkodom, ahogy írtad, mivel már ezer féle dolgot próbáltunk és elhiheted egy idő után az is kimerítő a gyereknek is illetve nekünk is, de nem is tudom mit magyarázkodom, valószínű nálad dísznövény a gyerek….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!