Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Az mennyire normális, hogy...

Az mennyire normális, hogy közel 11 hónapos fiam esténként képes 4-6x kelni?

Figyelt kérdés
Részben anyatejes, de már sokmindent eszik. Fogai is jönnek, de el nem hiszem hogy ez normális, hogy 6 hónap kora óta 1-2 hét kivételével, de minimum 3x kel, de sokszor van hogy 5-6x, óránként-két óránként megébred és cicin alszik vissza. A saját ágyában alszik éjjel, nappal viszont a2 alvást rajtam tölti, mert ha akkor berakom a helyére egyből megébred és sír.
2022. jan. 7. 10:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es: ezt a megjegyzést azoknak szántam, akik azt írták, "normális", mikor egyértelmű, hogy neked tanácsra van szükséged, hogy hogy tudjatok többet aludni mindketten. Nálam se dísznövény a gyerek, és javaslatot is írtam, hogy szerintem mivel kéne próbálkozni, ahelyett, hogy rálegyintünk, hogy ja hát ez ilyen. 6 voltam
2022. jan. 7. 15:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Próbáltuk nappal is az ágyába szoktatni, de miután 2 órán keresztül úgy sírt a hát simogatás közben, mert nem az ölemben volt és nem úgy próbáltam altatni, hogy mondtam soha többet ilyet nem fogok. Kínzás volt neki is illetve nekem is. Aztán próbáltam úgy hogy fél órát ringattam és úgy be a helyére, az sem használt. Akkor próbáltam, hogy ringatás 15 percig majd mellkasomra tettem és úgy feküdtem vele az ágyban közel 45 percet, ha nem egy órát hogy hátha jó mèlyen alszik már és úgy be a helyére, de akkor is egyből ébredt. Szóval ennyi lehetőség közül sem vált be egyik sem, szóval nem is kimondottan a tippek érdekeltek csak tényleg az hogy van-e máshol is ilyen habitusú kisgyerek, vagy valami baja lehet a fiamnak, de a válaszok alapján már nem aggódom annyira a mentális egészsége miatt.
2022. jan. 7. 15:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Az alvás előtti levegőzést, besötétítést, fehérzajt, cicire rakást stb. kihagytam.
2022. jan. 7. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!