Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi lehet a probléma, amiért...

Mi lehet a probléma, amiért nem akar éjjel aludni, csak rajtunk?

Figyelt kérdés

Kisfiam 11 hónapos (hónap végén lesz 1 éves).

Eddig nagyon szépen aludt éjjel (nyilván, amikor nem beteg, nem fogzik stb.). Viszont most 2 hete letesszük aludni este és rá 1-2 órára felébred, onnantól nem akar visszaaludni.

Kézben visszaalszik, van hogy 1 órán keresztül is tartogatjuk..utána letesszük és vagy azonnal ébred vagy rá pár percre..

Mi lehet a gond? :/

Már zombik vagyunk.. Van egy nagyobb gyerekünk is plusz én is dolgozom a pici mellől vállalkozóként.

Nem fogzik, hőmérséklet, páratartalom megfelelő a szobában, nem beteg.. Már fogalmam nincs mi lehet.

Volt valakinél hasonló?

nov. 5. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kezdett el mostanában álldogálni vagy járni? A mozgásfejlődési ugrás is okozhat ilyet. Nekem is volt ugyanilyen kérdésem, de mindenki azt mondta, hogy fogzás, pedig nem az volt, végül 3 hét után elmúlt magától. Gőzöm sincs mi baja volt, de azt hittem belepusztulok, olyan fárasztó volt. Úgyhogy kitartást! 😓
nov. 5. 14:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk ez 8-18 hónapos koráig tartott. Kegyetlen volt. Fogalmam sincs hogy mi volt az oka, de mióta lecseréltük az ágyát olyanra hogy mellé tudjunk feküdni azóta alszik. Ha fel is ébred éjjel átfekszünk mellé és alszik tovább reggelig.

Előtte is próbálkoztam azzal, hogy átvittem magunkhoz de ott valamiért ugyanúgy nem aludt.

nov. 6. 20:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!