Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Van itt még valaki?

Van itt még valaki?

Figyelt kérdés

Akivel egy cipőben járunk alvás/ altatás terén?

5 hetes kislány komolyan mondom a lét minimumot alussza aggódok nehogy én okozzak neki valami bajt ezzel de egyszerűen nem tudom sokszor elaltatni még cicin se alszik valami jól... Se délelőtt se délután nem hajlandó aludni pedig evett tiszta pelus büfi kijött. Mondjuk a pukikra ébred azért...

tegnap 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit jelent nalad, hogy nem alszik jol?

Csak mert azert, mert almaban hangokat ad es mocorog, az alvasnak szamit.

Amugy feher zaj, kendo, babakocsi, adamo hinta, pihenoszek, hintaszekben ringatozas, labdan pattogas. En mindent is kiprobaltam, altalaban egyszer valamelyik bevalt.

Ha esetleg azert nem alszik, mert faj valamilye, akkor esetleg cseppekkel lehet probalkozni.

Ha pl kuzd a pukival, akkor meg mondjuk lehet siman eleg ra a torna is.

tegnap 12:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Délelőtt nem alszik babakocsiban is csak úgy hogy ha jár a babakocsi .délután 3-6 ig talán de most 2 napja azis el maradt ..
tegnap 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyon ijesztő egy újszülött anyukának de ez sajnos ilyen. Nekem se volt sose egy eszik alszik babám de ez rengeteg amit fent van próbálj vele pihenni ha babakocsiba alszik akkor tologasd abba akár a lakásba is. Ha magadra kötve akkor úgy engedj el mindent és pihenj te is ezt túl kell élni. Próbálj napirendet alakítani ami még nem napirend de keltsd fel 7 kor óvatosan masszírozd tornásztasd meg feküdj le vele 1,5-2 óra múlva neked kell most áldozatott hozni sajnos, hogy tudjon pihenni. Vagy kicsit írj részleteket hogy telik a nap hogy próbálod pihentetni ?
tegnap 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!