Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnénk babát de nagyon...

Szeretnénk babát de nagyon rendszertelen a menstruaciom Valaki esett igy teherbe?

Figyelt kérdés

November óta nem jött meg, tegbap kivancsiságból csináltam este egy ovu tesztet és erős pozitív lett

Ez lehetséges? Valalinek lett így baba, hogy ennyire rendszertelen volt a mensije?

tegnap 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban van peteérésed, akkor természetesen teherbe is eshetsz.

Viszont az okát mindenképpen ki kellene deríteni, hogy növeljétek az esélyeiteket (mert mondjuk november óta kétnaponta együtt lenni, hogy biztos ne mulasszátok el az ovut, elég monoton és erősen rontja az élvezeti értéket...)

Továbbá állhat olyan eü ondok is mögötte, ami nem csak a ciklusba zavar be, de vetélést is okozhat, és akkor minden hiába.

Épp ezért felesleges a kérdés, hogy kinek sikerült így, mert nem mindegy az ok.

tegnap 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, barmi lehetseges. De en azert ezzel elmennek orvoshoz.
tegnap 09:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Voltam mar vele orvosnal az osszes letezo vizsgalatot megcsinaltak, hormon vervetelek nem is egy

De nem derult ki semmi

Maganba is voltam ott se

Anyukam is ilyen volt, egyebkent vilag eletbe amiota menstrualok rendszertelen a mensim

Köszönöm a válaszokat csak erdekeltek a tapasztalatok

tegnap 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp orvos.

A rendszertelen ciklusnak oka van. Gyakori a pcos is ilyenkor aminél pl az lh szint mindig magas... lehet ezért lett pozi az ovuteszted...szinte biztos is.

Nagyon nem vagyok orvoshoz szaladgáló típus, de babatervezésnél elkerülhetetlen pláne, ha normális ciklussal nem rendelkezik a nő. Az ilyen esetek még további hónapokra elodázhatják a sikert...nem érdemes várni, pláne, ha belátható időn belül szeretnétek babát nem pedig 5 év múlva.

A teherbe eséshez önmagában nem rendszeres ciklus kell, hanem ovuláció. Lehet évente csak kétszer van neked. Akkor elég kicsi a siker esélye, pláne ha ott nem us tudtok épp együtt lenni. Muszáj kideríteni az okot és elkezdeni a kezelést. Keress egy jó nőgyógyászt és egy endokrinológust.

tegnap 09:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy nincs oka. Akkor el kell menni másik orvoshoz.
tegnap 09:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Mellekpajzsmirigy tulmukodesem volt

Megmutottek

Utana szepen beallt, napra pontosan megjott minden honapba

Aztan megszuletett a kisfiam azota megint rendszertelen

Csak azt nem tudtam kiirni mert nem engedte az oldal

Tapszeres bab volt, mar szules utan egy honappal megjott a menstruaciom, utana par honapig rendszeres volr, es megint elkezdett ossze vissza megjonni

tegnap 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Betegség bármikor kialakulhat. Szülés után jellemzően valami mindig lesz. Azért mert mondjuk egy hónapja jól volt az ember, az nem jelenti azt, hogy a következőben is jól lesz.

Én szülés után megnyertem a migrént, pedig 28 évig a fejem soha nem fájt....azt se tudtam micsoda. Megnyertem a magas vérnyomást is mellé.

Ha babát szeretnétek irány a doki, a szabálytalan ciklus, elmaradozó mensi SOHA nem normális jelenség.

Tiniknél még megértem, hogy juhu nem menstruálnak havonta és azt hiszik normális. De anyuka vagy. Tudnod kell, hogy nem normális.

Mielőbbi sikert nektek és keress egy jó dokit.

tegnap 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem világéletemben rendszertelen volt a vérzésem. 3 hónapos kimaradás nagyon ritkán volt, de előfordult.

Minden segítsèg nélkül teherbe estem. Onnantól, hogy elkezdtünk próbálkozni, 2 év múlva már meg is szültem. A sikeres terhesség előtt volt 2 vetélésem is.

tegnap 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!