Mit csináljak ha elhagytam az abortuszra befizetett csekket?
Mielőtt beszólna valaki sajnos egészségügyi (pszichológiai) okokból nem tarthatom meg a babát (és nem, mivel még nincs teljes diagnózisom, így nem ingyenes a műtét) plusz költözés alatt állunk. Befizettem a csekket majd az úgynevezett feladóvevényt (a kicsi rész a csekkről, ami nálam marad) egyáltalán nem emlékszem, hogy hova tettem (a feledékenység is a majdani diagnózis egyik tünete)
Tudom, hogy elraktam valahova, hogy meglegyen de sehol nem találom, kártyával fizette ki a férjem az összeget, szerintetek tudok egy papírt kérni a Neaktól vagy Navtól, hogy be lett fizetve? Egészségügyi járulék címszóval lett feltüntetve a csekken. Könyörgöm segítsen valaki mert már megőrülök!😭😭😭
ha bankból lett kifizetve, ott a számlakivonaton. Én felhívnám a kórházat, az jó-e nekik?
Ha nem, a befizetés helyén, a postán próbálkoznék. Itt is tudnak róla papírt adni.
Csak ez ugye idő, állj neki időben intézni.
4
A postai csekkbefizetés kp felvetelnek számít, így szerepel a bankszamlakivonaton is. Azzal semmire sem megy a kérdezo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!