Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért van az alvás ellen?

Miért van az alvás ellen?

Figyelt kérdés
4 hónapos kisfiam napközben csak iszonyú nagy sírással tud aludni. Egyszerűen olyan mintha nem akarna aludni mert lemarad valamiről! Mindig nehezen aludt el de sosem sírt. Ez megy egy hónapja és ki vagyok teljesen. Azt hozzá kell tennem hogy nagyon anyás és az ölben elaltatàs se jön be mert ha már nagyon fáradt tök mindegy hogy kèzben van vagy sem ordít! Már mindent elolvastam ebbe a tèmába de nem jutok így se egyről a kettőre így mostmár hozzátok folyamodok édesanyák!segítsetek

tegnap 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem csak az idő segített. Borzasztó alvó volt mindig is, 4 hónaposan kb 6x20 percet aludt, és mindet végig ordította(csak ringatva aludt). Ami kicsit javított, az hogy monoton hangon beszéltem neki/meséltem/énekeltem és nem vette észre, hogy altatom. Akkor lett jobb, mikor beállt 2-3 alvásra 8 hónaposan. Most is hiszti van az alvás miatt, de gyorsabban kidől.

Kitartást!

tegnap 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem még az idő se segített. Most 6 hónapos és van változás, de nem mondanám, hogy pozitív. Eddig éjjel aludt, csak későn kezdődött, így keveset. Aztán, ha az első etetés után visszaraktam, akkor még aludt 1-1,5 órát és út közben még keveset. Így kijött napi 10-11 óra, nagyon ritkán 12, ami még mindig több órával kevesebb volt a szükségesnél. Ezért mindig álmos volt és, ahogy írod, ordított. Soha nem hagyta magát altatni, annál jobban ordított. Ha nagy néha aludt azt mindig ő intézte. (Cicin még el tudott aludni, de akkor meg azért ordított, mert nem evett.) Ma ott tartunk, hogy éjjel ordít elalvás helyett, közben bolyong az ágyában, délelőtt max.fél óra. Út közben se akar már. Így délutánra eléggé kivan. Akkor elaltatom mellen, ami marhára nem jó, mert pont akkor tudom legkevésbé szoptatni, épp hogy ki akartam azt váltani, de így esélytelen. Azért örökké nem akarom szoptatni, csak mert máshogy nem alszik el. Én már nem tudom, mit csináljak, tényleg, túlzás nélkül, már mindent kipróbáltam.
ma 00:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen sejtettem hogy az idő a megoldás! Kedves anyukák, köszönöm és kitartás nektek!
ma 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!