Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit lehet tenni orrdugulás...

Mit lehet tenni orrdugulás ellen? Lassan 2 hetes babánk nem tud aludni éjjel, mert nem kap levegőt az orrán. Hogy altassam el így?

Figyelt kérdés
Tettem vizes törölközőt a fűtőtestre, kis páráért. Tettem rongyot a matraca alá, kicsit megmagasítani a fejét.

2022. okt. 6. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem? Taknyos? Kiszívtátok? Orrcseppet kapott?
2022. okt. 6. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kiszívni.

Én 1 hetes kora óta - amikor elkezdett szipogni - minden nap a kis pumpás kézi szívóval kiszedem neki, hihetetlen mekkora dolgok tudnak lenni egy ilyen pici orrban. Ő nem tudja kifújni még, minden nap segíteni kell. Első 2 alkalommal sírt közben, most 4 hós és egyáltalán nem.

2022. okt. 6. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tengervizes orrspray és orrszívó porszívó.
2022. okt. 6. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:

A védőnő azt mondta, hogy ilyen piciként még ne szívjuk az orrát. Illetve hogy az orrában lévő porcok még fejlődnek, ezért ez valamennyire normális is. Csak 2 alkalommal csinálta eddig, de féltem a kicsikémet.

Tengervizes orrsprayt szereztünk be mi is, azzal próbáljuk legközelebb, de azóta még nem kellett szerencsére.

Köszönöm a segítséget!

2022. okt. 10. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!