Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan lehet visszaaltatni...

Hogyan lehet visszaaltatni egy babát?

Figyelt kérdés

A 3 hónapos kislányom gyakran felébred, amint altatás után letesszük az ágyába aludni. Ekkor nem tudjuk rögtön visszaaltatni, mert rögtön felélénkül, és az addigi kb 2 órás ébrenlétét megtoldja még kb 2 órával. Eddigre persze már totál túlfárad, és borzasztó nagy sírás után tud csak elaludni.

Tudtok valami jó módszert, hogyan tudnám könnyebben el/visszaaltatni őt?

#alvás #baba #altatás #Visszaaltat
tegnap 00:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Simogasd-cirógasd, a homlokától lefele (középen)- automatikus reflex, hogy erre becsukja a szemét és mivel fáradt-álmos el is fog aludni. Tapasztalat ;) :)
tegnap 02:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sajna csodarecept nincs minden gyerek más. Az enyémek is ezt csinálták egy időszakban. Kicsit beszélgettünk, játszottunk a nagyágyban vele ilyenkor, majd amikor sírni kezdett cici, és általában elaludt. Nehéz időszak volt, de elmúlt.
tegnap 07:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hat…ne tedd le az agyba🤣

Amugy nalunk neha az bevalt, hogy feher zajt kapcsoltam es ugy simogattam amit az 1-es irt. Tenyleg erdemes megprobalni.

De nappal legtobbszor babakocsiban vagy adamo hintaban aludt.

Ejszaka persze muszaj volt eroltetni a kisagyat a biztonsagos altatas erdekeben, dee sokszor kelt.

tegnap 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez időben mikor van? Lányom 3 hónapos korától 5 hónapos koráig 8kor még aludt egy 30 percet és nem lehetett visszaaltatni, jött a 2 óra ébrenlét ha fejre álltam is...
tegnap 08:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, próbálkoztam a homlok simivel már korábban, de nem működött. Azért meg fogom próbálni újra, hátha most már beválik.

Általában a reggeli és délelőtti altatasok könnyebbek. De délután és este kb lehetetlen küldetés

tegnap 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!