Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Moért nem tudom visszaaltatni?

Moért nem tudom visszaaltatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 1 éves elmúlt a kisfiam. Egy kezemen meg tudnám számolni, eddig hányszor aludta át az éjszakát. Minden éjszaka legalább egyszer kelünk, akkor eszik is. Ha többször is kelünk, enni nem szokott, csak egyszer. Igazából ez a legkisebb gond, nem várom el, hogy minden éjszakát átaludjon. Viszont a kimerültségem fő oka, hogy ezek az ébrenlétek legalább 1-másfél órásak. (Volt már példa 2-3 órás ébrenlétre is.)

Nem szokott sírni, egyszerűen csak nem alszik. Van, hogy vergődik az ölemben, amikor altatni próbálom, de ha lefekszek vele az ágyra és simogatom, akkor sem alszik. Tudom, hogy a fogzás, növekedés stb közrejátszhat. De születése óta minden éjszaka?

jún. 26. 09:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Írtad hogy 1x eszik, olyankor mit? Kisfiam 11 hónapos, ő is csak párszor aludta át, de ő azonnal visszaalszik cicin. Ha 3x ébred akkor 3x kap cicit és már alszik is. Próbáltam párszor anélkül visszaaltatni, szintén tovább tartott. Ezért úgy döntöttem nem vagyok a magam ellensége, inkább kap cicit és alszunk tovább. Ha tápszeres is kaphat egy keveset szerintem, valószínű vissza is aludna azonnal. Vagy ha enni kap akkor sem alszik egyből vissza?
jún. 26. 09:46
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Ha csendben elvan melletted, akkor én nem aggódnék ezen. Nekem még kisebb a fiam, de ha éjjel felkel és nem hat a cici, akkor lefektetem a helyére vagy magam mellé és alszom. Ha elfárad vagy megunja, akkor jelez és utána már gyorsan vissza alszik cicin.
jún. 26. 09:54
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, lányom 2,5 éves. kb 2 hónappal ezelöttig csinálta ezt. Azóta is 3x kel, de legalább 10 perc után visszaalszik
jún. 26. 09:54
 4/19 A kérdező kommentje:
Tápszeres, adom neki a szokásos mennyisŕhet, nem is mindig esti meg az ösdzeset. Mert már az is
jún. 26. 09:58
 5/19 A kérdező kommentje:
Jaj véletlen rányomtam a küldésre és még be sem fejeztem. Szóval tápszeres és már arra is gondoltam, hogy keveset csinálok neki, de nem eszi meg mindent általában.
jún. 26. 09:59
 6/19 anonim ***** válasza:

1 eves es nalunk is ez van. Megoldast nem talaltam, de mar nagyon a veget jarom 😭

Ferjem hetvegen at szokta vallalni az ejszakat, ez segit. De nyilvan sajnos nem eleg.

jún. 26. 10:00
 7/19 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, az eszembe jutott, hogy tejallergia csinalhat meg ilyet, en ezt a tippem kaptam meg. De nalunk az se segitett, hogy 3 honapig elhagytunk minden tejtermeket, igy en ezt feladtam.

De esetleg probald meg.

jún. 26. 10:02
 8/19 A kérdező kommentje:
#6 Igen, nálunk is ez a helyzet. Kint alszom a nappaliban néha, ha már nagyon kivagyok. Kitartást nektek.
jún. 26. 10:02
 9/19 A kérdező kommentje:
Mikor kisebb volt próbálkoztunk vele mi is, de nem segített.
jún. 26. 10:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell egyalatalan ilyenkor meg ataludni az ejszakat, a babak kb. 10 % alussza at egy evesen.
jún. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!