Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akik úgy választották le...

Akik úgy választották le éjszakára a ciciről, hogy apuka ment be visszaaltatni, mennyi idő után lett jobb? Meddig fog még ilyen gyakran ébredni úgy, hogy már nem kap cicit?

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 05:24
 1/8 A kérdező kommentje:
1 éves azt kihagytam, bár annyira nem lényeges
2021. okt. 26. 05:24
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

ha te vagy a tegnapelőtti kérdező, akkor nagyon drukkolok. ha nem, akkor is.

egyébként pár nap kellett nekem. meg az, hogy amikor esetleg te kelsz, akkor mosolyogva, de határozottan mondd, hogy elfogyott. megszokja hamar.

2021. okt. 26. 05:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk kellett 1 hónap

De amikor én mentem továbbra is kérte a cicit.

Amikor teljesen leválasztottam, akkor még 4!!! Hónapig kérte

2021. okt. 26. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3. Vagyok

Cici nélkül most 10 hónappal később is kel 1-szer..

2021. okt. 26. 08:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok :) küzdünk mint malac a jégen és nagyon igyekszem hogy ne legyen belőle sírni hagyás (bár nekem ez így is az).
2021. okt. 26. 08:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat ez nem túl bíztató 😅🙄
2021. okt. 26. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nehéz, viszont megéri, hidd el! gondolj arra, hogy ezzel nem teszel rosszat a kicsinek. nem azért kéri, mert éhes. megszokja 🙂
2021. okt. 26. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
2 éjszakába telt és harmadnap már nem ébredt éjszaka. ez volt az utolsó szoptatás, amit kivezettünk. ekkor volt 14 hónapos. most 16. írj nyugodtan privátban, ha tudok segíteni.
2021. okt. 26. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!