Akik úgy választották le éjszakára a ciciről, hogy apuka ment be visszaaltatni, mennyi idő után lett jobb? Meddig fog még ilyen gyakran ébredni úgy, hogy már nem kap cicit?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 05:24
1/8 A kérdező kommentje:
1 éves azt kihagytam, bár annyira nem lényeges
2021. okt. 26. 05:24
2/8 anonim válasza:
ha te vagy a tegnapelőtti kérdező, akkor nagyon drukkolok. ha nem, akkor is.
egyébként pár nap kellett nekem. meg az, hogy amikor esetleg te kelsz, akkor mosolyogva, de határozottan mondd, hogy elfogyott. megszokja hamar.
3/8 anonim válasza:
Nálunk kellett 1 hónap
De amikor én mentem továbbra is kérte a cicit.
Amikor teljesen leválasztottam, akkor még 4!!! Hónapig kérte
4/8 anonim válasza:
3. Vagyok
Cici nélkül most 10 hónappal később is kel 1-szer..
5/8 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok :) küzdünk mint malac a jégen és nagyon igyekszem hogy ne legyen belőle sírni hagyás (bár nekem ez így is az).
2021. okt. 26. 08:15
6/8 A kérdező kommentje:
Hat ez nem túl bíztató 😅🙄
2021. okt. 26. 08:16
7/8 anonim válasza:
nehéz, viszont megéri, hidd el! gondolj arra, hogy ezzel nem teszel rosszat a kicsinek. nem azért kéri, mert éhes. megszokja 🙂
8/8 anonim válasza:
2 éjszakába telt és harmadnap már nem ébredt éjszaka. ez volt az utolsó szoptatás, amit kivezettünk. ekkor volt 14 hónapos. most 16. írj nyugodtan privátban, ha tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!