Anyukák! Nálatok volt, hogy apuka kelt fel éjjel a gyerkőchöz?
Persze, sokszor.
Sőt, miután már csak hajnalban kelt, öt óra felé, akkor már rendszeresen apa kelt fel, megetette, visszatette aludni a babát, aztán összekészült munkába. Kb. 15 perccel kelt fel így korábban, mint amúgy is kelt volna.
Mondjuk, nálunk mind a két baba tápszeres volt, ez azért megkönnyítette a dolgot, hogy nem csak én tudom megetetni.
kisebb korában nem :) anyatejes volt és sokkal előbb ébredtem fel rá, már evett a babánk mire a férjem felébredt ránk :D
de most már, ha baja van, nem tud aludni vagy rosszat álmodik akkor mindig apához megy, őt ébreszti fel és az ő takarója alá bújuk be :D nem tudom miért, de nagyon cukik :)
Ha dolgozni jár,számomra természetes,hogy nem kel fel hozzá éjjel.Amugy felesleges is lett volna,mert anyatejes a lányunk és azt csak tőlem kapja meg, az éjszakai cicit.
Ha viszont itthon volt szabadságon,akkor volt olyan,hogy felváltva éjszakáztunk,ha a gyerek sokat kelt.
Mondjuk ő volt vele hajnal 1-2ig,én pedig utána.
Ő kel többször.
Én világéletemben rossz alvó voltam (nehezen alszom el, ha felébredek, órákig tart visszaaludni), míg ő az a típus, akinek amint párnát és a feje, már a mélyalvási fázisban van.
Tény, hogy szerencsére ritkán kell kelni, éjjel 99%-ban 10-11 órát alszik. Fogzáskor van nagyon ritkán felsírás. Egy részénél álmában sír fel, így tkp. nincs tennivaló. Máskor meg be kell kenni újra az ínyét, pár percet simogatni és alszik tovább.
Termèszetesen. Tàpszeres volt mindig de 2 hònapos kora óta nem eszik este, max cumit kèr, vagy a lègzèsfigyelőről màszik le...
Reggel megbeszèljük ki hànyszor kelt hozzà, mert van hogy èn èszre sem veszem olyan gyorsan lereagàlja apa, de fordítva is szokott lenni.
Mi egyèbkènt mindent megosztunk, pl reggel mindig 6kor kelnek evès, peluscsere utàn hozzàk nekem nekem a kàvèt... hètvègen hagynak 10g is aludni, cserèbe apa vagy hamarabb vagy dèlben lefekszik aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!