Mennyire normalis, hogy apuka hetente 1-2-szer munka utan elmegy hobbit uzni, ejjel 11 korulig, anyuka egyedul 11 hossal?
Azért kérdés, hoyg milyen hobbiról van szó, mert ha netán komolyaban sportol, és az edzsésekröl van szó, az érthetö.
De akkor úgy kellene megoldani, hogy valamikor neked is legyen szabadidöd, ne csak neki.
Szerintem normális az én férjem is elmegy, hokizni és mindig ilyen későn, mert a pályát nem mindig adják pont munka után oda. Viszont ez oda vissza érvényes, ha én megyek akkor Ő vigyázz rá.
10 hetes a kisfiúnk
Feltételezem, nálatok nem adok-kapok alapon működik ez, tehát, ha neki kellene a kicsivel lenni, jönnek a kifogások. Így nem normális. Ő minden héten kétszer is kikapcsolhat, te meg gyerekezzél szépen éjjel-nappal.
Biztos, hogy egy idő után én is besokallnék, aztán leültetném apukát, hogy tulajdonképpen ő most családapa vagy mi?!
Ha az anyuka is megkapja ezt a szabadidőt, akkor ok.
az en ferjem is heti egyszer megy focizni, ez mar nagyon regtol igy van. 5re hazaer, fel7kor elmegy, en egyedul furdetek ilyenkor. 10korul er haza. En nem megyek sehova a kicsi nelkul, mehetnek, o ellenne a picivel, de en nem tudnek nelkule kikapcsolodni.
Szinten 11hos a lanyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!