1 hónapos kisbaba altatása?
Nekem mellen alszik el mindig. Mai napig vannak esti éber periódusai néha, i ge n ritkán (általában 1 órás). Akkor én hagyom az ágyban köztünk, amíg el nem alszik. Lámpát nem oltok, nem beszélünk hozzá, csak hagyom, hogy a közelségünk megnyugtassa. Természetesen bármikor szopizhat ezalatt az 1 óra alatt. Ez inkább csak nyugtatja. Sajnos, nem sajnos, de volt olyan, hogy 4 órán keresztül a mellemen volt. Ez pont egy hónapos kora környékén történt meg rendre. Rettenetesen fájt, akkor nagyon kettős érzések éltek bennem a szoptatással kapcsolatban (örültem is neki és nem is). Most már 6és fél hónapos és remekül beállt a szoptatása. Megérte az első 2 hónap nehézsége. Így például sosem sírt este, az esték nyugodtak voltak.
Ezzel a módszerrel az a baj, hogy túlságosan mellre fog szokni állítólag, vagyis az elalvasokhoz rám lesz szüksége. Mérlegeld, mi lenne a jó. Ez egy jó módszer, többeknél bevált, viszont a későbbiekben jelent problémát.
Hátha tudnak még módszereket a többiek, és kivalsztod a legjobbat.
Testvéremre emlékszem még, ő a szüleimmel egy ágyban aludt, őt az nyugtatta. Édesanyam elmondása szerint nekem meg elég volt egy cumit adni a számba, és jól elvoltam egyedül az ágyban, elaltattam magam mindig.
Amikor ilyen éber sajnos nem alszik el cicin. Az ágyunkba való alvás több dolog miatt nem megoldható. Félek, hogy odaszokik, a kutyank ott alszik évek óta, az Uram meg olyan mélyen alszik, hogy nem merném
bekockáztatni😔. Tudom, elég komplikáltak vagyunk😕
Nekem is mellen aludt mind a ketto. A vegen le tudnak rola szokni: az apjuk altatta oket ket eves koruk korul mindig, s igy mar nem kellett nekik a szopi.
Nem tudom akkor, mit lehetne tenni. Szerintem tulsagosan igenylik ilyenkor a mellet, a szopit. Kanape? Szoptatos szek? Persze igy meg te nem fogsz tudni rendesen aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!