4 éves külön altatása lehetséges?
Leszögezném, hogy tudjuk a férjemmel mi rontottuk el.
Nagyon rossz alvó volt kiskorában is (éjjel simán felkeltünk 10-12-szer komolyan) így ezt a tempót kb 1,5 éves koráig bírtuk. Aztán bevettük magunk közé az ágyba(ekkor még cicizett éjjel is) és minden rendben volt egész éjszakát átaludta az első éjszaka óta. Gondoltuk ez bevált de amint másik ágyba/szobába tettük újra kezdődött az éjszakai felkelés. Így még most is velünk alszik ,de most hogy úton a tesó ki kéne őt szoktatni. Tesó egyből külön szobába lesz téve nem akarom így elrontani őt is.
Kérlek akinek van ötlete ossza meg mert már mindent kipróbáltunk: lámpa égve hagyása, ajtó nyitva hagyása, plusz mese, még egy ivás pisilés....
4 éves lesz nyáron
Én teremtenék átmenetet.
Egy matracot a ti szobátokban az ágyon kívül. Ha ott megszokta, akkor esetleg a saját szoba.
Nem hinném, hogy bármit is elrontottál volna amúgy.
A gyerekek nagyon nem egyformák, így az igényeik sem.
Nekünk három van, és csak az egyik olyan, mint a tiéd, ő most is éjfél és hajnali 5 között átjön valamikor hozzánk.
A masodik kisfiam mikor szuletett mar eleg rossz viszonyban voltunk a volt ferjemmel,igy akkorra En mar attkoltoztem a nagyhoz a kosszobaba,egy francia agyon aludtunk es a kicsi is a kezdetektol Magam mellett altattam.aztan egy garzonba koltoztunk es ott is Velem aludt mindketto.nem is volt kulon agyuk.
De amikor a mostani parommal osszekoltoztunk,kaptak egy sajat szobat es siman elaludtak elso ejszakatol kezdve kulon.a kicsi akkor 3 eves volt,a nagy pedig 5.mikor parom ejjeles akkor neha attjonnek,hol az egyik hol a masik.En nem izgultam ezen.
Nem tudok mad tanacsot adni mint,hogy beszeljetek meg Vele.mar megerti.hivatkozhatsz a tesora,hogy most nagyon kell vigyaznod a pocakodra mert ott a baba.aztan meg a nagy gyerekek mar kulon alszanak.uj nagy agy esetleg?ha meg gyerekagya van.egy uj Maga valasztott agynemu huzat?vagy tenyleg amire nagyon vagyik es hasznos is,de akkor ha megkapja annak az a feltetele,hoyg attol kezdve mindig ott alszik.
Amig birod,es nem nagy a hasad fekudj melle este mig elalszik,vagy apa.
Lehet,hogy nem ket nap lesz de elobb itobb att fog szokni.
Hajra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!