Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami tippetek hogyan altassam el a kisbabánat. 1 hónapos és a kiságyában nem tudom elaltatni, annyi már sikerült, hogyha elalszik a karomban vagy barhol bele tudom tenni a saját ágyába. Viszont az éjjeli szopi után hihetetlen éber lesz, pedig nem pelenkázok, nem kapcsolok lámpát. Nem sír, csak néz és ilyenkor kezdődik az órákig tartó küzdelem, hogy aludjon, ami viszont sokszor sírásba torkollik, mert én eröltetem az alvást. Most is éppen, 3:36 óta vagyunk fenn, nyoma sincs alvásnak... vagy az éber gyereket ne is próbáljam elaltatni? Akkor hinnan tanulja majd meg mikor van napoal és mikor éjszaka?! tudna valaki segíteni? Köszönöm!
Volt eset, hogy az apja ringatta, fel-alá járkált vele a szobában. Ha túl hosszúra nyúlt, 10 percenként váltottunk. Így is elaludt, csak lényegesen több idő kellett neki. Halkan duruzsoltunk ilyenkor neki kis babaaltatót. De ez ritka volt, mint mondtam, nekem szerencsére mellen tudott aludni.
2016. dec. 9. 09:23
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megpróbálom majd a tanácsokat! A célom persze nekem is az lenne, hogy egyedül elaludjon, de egy percig nem hagyom sírni, mert imádom és sajnálom szegénykét! Megehet még kicsi hozzá. Állítólag 6 hetesen lehet egy vízválasztó, majd kiderül
2016. dec. 9. 10:16
13/15 anonim válasza:
Hosszútávra tűzd ki célul, hogy egyedül elaludjon! A fiamnak 3-4 hónaposan sikerült, azóta se, pedig már 1 éves múlt. De egyáltalán nem bánom, sőt, imádom, hogy még mindig hozzám bújva alszik el.
2016. dec. 9. 10:27
14/15 anonim válasza:
Inkabb a kutya alszik koztetek, mint a gyerek?! Erdekes.
Pedig jobb lenne, ha inkabb a gyereket tenned oda. Szoptatod, elalszik.
A ferjed meg a kutya edesdeden alszik az agyatokban. Te meg orakat virrasztasz a gyereketekkel?
2016. dec. 10. 12:34
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Megoldódott a probléma! Teljesen máshol kellett keresni, 2 nap sírás és óránk evés után kiderült, hogy lusti a kislány és hiába van dögivel tejem nem szopik rendesen és nagyon éhes volt azért nem aludt. Mióta tele a bendő letesszük a kiságyba és egy pillanat alatt elalszik magától. Nem szeretném mindentől függetlenül a gyereket az ágyba szoktatni, van előttem rossz példa. Nem ébresztem fel az Uram. Mindenben segít, de kettőnk közül Neki van szüksége arra, hogy éjjel aludjon, mert Ő dolgozik, én pedig tudok napközben, amikor a Babika is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!