Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor alszik el napközben a...

Mikor alszik el napközben a gyermeketek? Mennyi idös es mennyit alszik? Este mikor alszik el?

Figyelt kérdés

ma 07:27
 1/10 anonim ***** válasza:
15,5 hónapos, mostanában 1 óra körül alszik el napközben, és jó hosszan, olyan 2-3 órát, de nála ez változik egyelőre folyton. Most azért alszik sokat napközben, mert éjszakánként fogzas miatt kb folyton szrul alszik, brutális...na mindegy. Este 9 körül alszik el.
ma 07:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A 2 éves délután 13-14 óra között elalszik és 2-3 óra múlva kel. A 7 hetes babám szintén így alszik a napokban. A 6.5 éves nem alszik délután. Este a 2 éves és 6.5 éves 21 órakor fekszik. A pici változó még.
ma 07:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
5 éves és egyre többször nem alszik nappal az oviba se,pedig jót tenne az idegrendszerènek meg a miènknek is😁
ma 07:53
 4/10 anonim ***** válasza:

3 éves lesz, fél nyolckor kel, legkésőbb nyolckor.

Del-fel egykor megy aludni, ketto-fel háromig alszik.

Este legkésőbb mindig alszik, de van, hogy már hamarabb

ma 09:23
 5/10 anonim ***** válasza:

3 éves. 7-kor kel. Ha nem alszik délután akkor este 6-7-ig kell kihúzni és átalussza az éjszakát, tehát 12-13 órát képes egyben aludni. (Bár azért ez kezd kitolódni és inkább csak 11 óra lesz belőle ilyenkor.

Ha alszik délután akár egy fél órát is, akkor 11-ig nem alszik el este.

Én se értem... De amúgy jót tesz neki a délutáni alvás, főleg ha 2 órát tud aludni, akkor egész jól elvan estig.

ma 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:

2 éves fiam viszonylag korán kel (ritka, hogy 7-kor még aludjon), de mostanában csak fél 2 -2 fele tudom elaltatni ebéd után. Kb. 2, max. 3 órát alszik, fél 9-9 körül szoktam lefektetni, de sokáig mondja még a magáét az ágyban, van, hogy egy órát is elhallgatom, míg kidől - ez amúgy nem függ a kezdés idejétől, gondolom neki ez a kis megszokott rituáléja.

(Úgy szeretnék neki mesélni, de attól csak felpörög egyelőre 😀

Másnál nem volt ilyen?)

ma 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:

1,5 éves - reggel 7.00 körül kel, 11:45-12:00kor alszik kb 14ig, este 20.30 körül alszik

3,5 éves - reggel 7.00-7.30 körül kel, 12:45kor alszik kb 14:30-15:00ig, este 21.00 körül alszik el

ma 12:25
 8/10 anonim ***** válasza:
#6, dettó, az enyém is felpörgött tőle. Mióta óvodás, javult a helyzet.
ma 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Három hónapos. Délután kettő és fél öt, öt között alszik egy nagyot a babakocsiban (sétálni megyünk, ott bealszik, és nem veszem ki utána). Este kilenckor fixen elalszik, éjszaka hol ébred egyszer három körül, hol nem. reggel 5 és 7 között kel valamikor, aztán attól függően napközben olyan két óra ébrenlét után alszik kb fél órát.
ma 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, a kulcsszavakat nem láttam, bocsi 😄, az évektől mi még messze vagyunk. Utolsó vagyok.
ma 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!