Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Milyen gyerek ágyat javasolták...

Bogica0616 kérdése:

Milyen gyerek ágyat javasolták egy 14 hónapos totyogonak?

Figyelt kérdés
A baba ágya már kicsi, váltani szeretnék, de nem tudom, milyen legyen. Aktív baba, felmászik minden hova, el kell zárni mindent előle. Ezért tanácstalan vagyok.
jan. 4. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Mi sima 140x200-as ágyat vettünk neki szintén 14 hónaposan, és nagyon bejött. Reggel ki tud jönni magától, ha éjszaka sír, akkor úgyis menni kell hozzá, nem segítség, ha be van zárva rácsosba. Leesni még sosem esett le erről, sőt a kicsi 9 hónapos kora óta alszik ugyanilyen ágyban, ő sem esett le soha.
jan. 4. 14:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Én még sima ágyban nem merném altatni.
jan. 4. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Mekkora 14 hónaposan hogy kicsi neki a kiságy?

Mi anno a brendonban vettünk neki olyan rácsoságyat aminek az egyik oldala levehető és leesésgátlóra ki lehet cserélni.

3,5 éves koráig abban aludt, utána kapott ikeás hosszabbítható, leesésgátlós ágyar

jan. 4. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudnál esetleg linket küldeni? Azért kicsi mert forog benne 360 fokban álmában.
jan. 4. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a brendonos amit 3,5 éves koráig használtunk

Szerintem szuper kiságy 😊

jan. 4. 21:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt el tudom jobban képzelni. De valóban csak 15 kg ig jó?
jan. 4. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát a lányom 17 kg volt mikor eladtuk 3,5 évesen
jan. 4. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!