Valaki van/volt ilyen helyzetben?
Pontosan 4 hónapos korától 10 hónapos koráig ez ment. Óránként kereste a mellem, csak azon tudott elaludni.
Amikor kivettem a szájából, egy órát elvolt nélküle 😅
Utána javult a helyzet, aztán 12 hónapos korától (mikor befejeztem a szoptatást)elkezdte ataludni az éjszakát. Azóta nem ébred egyaltan, 2,5 éves most
Én amúgy nem rakosgattam sehova
Én is pihenni akartam, így hagytam magam mellett.
Ha nem is rendesen aludtam, de legalább nem kellett rakosgatni ki be a kisagyba.
Ezen nem stresszeltem.
Nálunk 25 hónaposan volt az első átaludt éjjel. Pedig már rég nem volt cicis.
Most 2,5 éves de most is rendszeresen ébred, mert mindig hazahoz valami vírust.
Kitartást mindenkinek!
7es 6os vagyoj
Igen, valószínűleg ez nem minden babánál válik be. Nyilván van, amelyiknél igen, vagy esetleg segíthet valamennyit. Pl minden 2. Kelésnél kell csak neki a cici. Azért írtam, hogy utánanézni érdemes, esetleg 1-2 dolgot kipróbálni de a legtöbb babának kell segítség az elalváshoz így vagy úgy. Enyém pl ujjszopis. Azért tud egyik alvási ciklusból a másikba átlendülni mert bekapja az ujját és alszik tovább. De valamikor elég, ha a kis nyunyiját markolássza. Valamikor meg mindkettő kell :D van az a pont mikor az ember a feje tetejére is állhat, akkor sem változik, majd idővel.
6os vagyok
Az lemaradt hogyha átlagolni kellene nekem is kb 3ból 2 éjszakát alszik át. Van amikor 3 hétig átalussza, aztán 2ig nem, aztán 1 hétig igen, aztán 1 hétig nem. Ha felkel van hogy 15 perc és alszik is, de van olyan, hogy 2 óráig fent van. Jelenleg beszédfejlődés és fogzás miatt nem alszik :D hajnalban 2 óráig próbált visszaaludni rajtam a kedvenc székében ringatva, de akárhányszor letettem felkelt. Fél6kor megkönyörült rajtam. És ma 2 szóval bővült a szókincse :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!