Hosszan tartó menstruációval kapcsolatban lenne kérdésem, bővebben lent ⬇️⬇️valaki hasonló helyzetben?
Sziasztok!
2,5 hónapja született második gyermekem császármetszéssel.
Kereken 2 hónapra megjött a menstruációm, és mivel nem szoptatok, irattam gyógyszert (Jangee) amit el is kezdtem első nap szedni.
Viszont azóta még mindig vérzek, ma 10.-ik napja, semmi jele, hogy múlna.
Másnál esetleg volt ilyen vagy hasonló?
Sosem volt még ilyen bajom, nem tudom meddig normális, vagy inkább dokihoz menjek e?!
A gyerekágyas vérzés is sokáig tartott (5 hét) plusz a terhesség sem volt zökkenőmentes, sokszor véreztem (ennek okát nem találták)
Köszönöm előre is
a gyógyszer...ahányszor életem során elkezdtem gyógyszert szedni (tini koromban illetve a 2 szülés után), az első levél alatt végig véreztem.
Tök normális úgymond. Áll át a szervezet.
Első válaszoló!!
Leiden mutáció vizsgálat volt csak. Illetve kb egy héttel előtte voltam 6 hetes kontrollon, ultrahang történt.
Még tini koromban szedtem gyógyszer, korábban, minimum 15 éve, akkor nem volt semmi ilyen bajom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!