Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Voltak valakinek hasonló...

Voltak valakinek hasonló jósló fájásai? Van, h naponta többször, kb 2 órára menstruációszerű görcseim vannak. Több orvosnál is voltam, mondták, h szedjek izomlazítót v magnéziumot. Meddig lehet még így húzni? Még csak 33 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Köszi!

#terhesség #jósló fájás #izomlazító #menstruációszerű görcs
2019. aug. 6. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
22.héten kezdődött, kiírt előtt 1 nappal szültem. Szóval akár végig húzhatod.
2019. aug. 6. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

Így van

Mennyi magnéziumot szedsz?

Akár 2-3000mg is mehet

2019. aug. 6. 10:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a biztatást! Szedem a magnéziumot, kb 2000-et, de nem nagyon hat, az izomlazító inkább, de amellett is vannak görcseim
2019. aug. 6. 11:40
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Attol is fugg, milyen magneziumot szedsz?! Nem vagyunk egyformak, nem mindenkinek jon be ugyanaz a magnezium. En 27 hetesen korhazba kerultem 4 oran at tarto folyamatos 3 perces kemenyedesekkel, pedig ittam a magnosolvot, szedtem magnerotot, ezek szerint nekem semmit sem hatottak, bent az ugyeleten irtak fel nekem naturland magnesi citricit, na ez volt az egyetlen ami hatott is, nem csak dontottem magamba! 3x2-t szedtem belole! Probalj ki tobb felet, en ezt tudom tanacsolni a sajat boromon tapasztalva :)
2019. aug. 8. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
Nekem a 30. héten kezdődött, a 40. héten szültem. A magnézium semmit nem ér erre, legfeljebb széklet lazító lesz, ha sokat szedsz belőle. Nincs semmi gond, a tested készül a szülésre.
2019. aug. 8. 16:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb valaszoloknak is a biztatast és tapasztalatmegosztast! :-)
2019. aug. 8. 19:41
 7/8 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

Szerintem ez a 2000 mg nem a tiszta magnézium, amit szedsz, hanem a magnéziumvegyület tömege! Például ha magnézium-citrátból szedsz 2000 mg-ot, akkor az csak 227 mg tiszta magnézium, ami még a normál napi szükségletet sem éri el, nem csoda, hogy meg se kottyan. Ezt nyugodtan növelheted, mert az utolsó szakaszban jelentkező görcsöknél szoktak 1000-1300 mg tiszta, elemi magnéziumot is ajánlani! A különféle magnéziumtermékekből 1000 mg tiszta magnéziumhoz ennyi adagot kell szedni:

Magnesii citrici: 18 szem

BioCo magne-citrát+B6: 7 szem

Magnosolv: 3 tasak (de ehhez először hozzá kell szoktatnod az emésztőrendszered kisebb adagokkal)

Bolti magnézium pezsgőtabletta 200 mg magnéziummal: 5 db

Magnerot: 28 szem

MagneB6: 21 szem

Innopharm magnézium-laktát+B6: 17 szem

Az első négyben magnézium-citrát van, a következőben magnézium-orotát, az utolsó kettőben meg magnézium-laktát. Kinek ez, kinek az a vegyület jön be. Szerencsés, akinek a citrát hat, mert a citrátos termékek a legolcsóbbak. De a Magnesii citrici még receptre is a drágábbak közt van. Magnézium-oxidost ne szedj, mert az nem szívódik fel.

2019. aug. 9. 14:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Ilyen szakértő válaszra nem számítottam ;) Köszönöm, megfontolom!
2019. aug. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!