Többször előfordul hogy lányok mosolyognak nevetnek vagy valami hasonló szerintem rajtam csak úgy pl suliban, vagy utcán?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam rondának de olyan hű de szépnek se,átlagosan öltözködöm.. mi válthat ilyet ki belőlük?2016. szept. 18. 10:30
1/3 anonim válasza:
Az is lehet, hogy éppen beszélgettek valami vicces dologról és pont rád néztek. Ez tényleg félreérthető tud lenni, mert a nők a férfiakkal ellentétben mindenfele tekintgetnek beszélgetés közben és alapból más a metakommunikációjuk. De valószínűbb, hogy rajtad találtak valami nevetségeset (a nők több mindenen, totál apróságokon is tudnak nevetni, ez is megkülönbözteti őket a pasiktól). Egy objektív szemnek kellene ezt eldöntenie, hogy tényleg volt-e okuk poénkodni rajtad, ellenkező esetben az előbbi feltételezésem igaz.
2/3 anonim válasza:
Engem is némelyik nap minden öregember megnéz rémült szemekkel.
Ez még nem jelenti azt hogy velem nem okés valami.
Ne törődj vele.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen gyerek koromban. Volt ,hogy odamentem és tényleg elaludtam a hajam vagy ilyesmi. Szemtől szemben nem ilyen bátrak:)
Felnőttként is volt ilyen, de akkor már el is mondták miről van szó")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!