Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Valaki van/volt ilyen helyzetben?

Valaki van/volt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Kisbabám 8 hónapos…4 hónapos korától egy éjszakát se aludt végig, úgy kezdjük, hogy az esti rutin után az ágyába tudom letenni, ahol alszik vagy egy órát vagy 2-t vagy 30 percet és megébred ezt kb addig játszuk míg bele nem fáradok aztán jön cicire a nagy ágyba mellénk. Aztán van h éjjel amikor már megszűnik az oldalam létezni mert csak az egyik felemen tudok feküdni, megpróbálom átvinni a helyére, valamikor sikerül és jobb esetben alszik is egy újabb órát a helyén de kb ez megy egész éjjel. Van vagy volt valaki ilyen helyzetben? Tud valaki valami tanácsod adni? Vagy kinövi? Annyira kétségbe vagyok már esve, fáradt is vagyok.:( már kérte alvástanácsadó segítségét, de nem jön be hogy sírni hagyjam, a letesz felvesz nálunk nem jön be. Ringatva altatom el a fitblabdán. De minimum 5x kelünk éjjel. Már tényleg nincs más vágyam csak hogy ne ennyiszer keljünk:(
jan. 3. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#6 Teljesen igazad van, meg kell próbálni, meg kell adni az esélyt. Csak azt mondom, hogy nem feltétlen működik. Ha csak minden második alkalommal működne, már összetenném a két kezem. 😅 #7
jan. 3. 21:49
 12/14 Bogica0616 ***** válasza:
Kedves 6- is. Milyen " gyengéd alvás tréningre" gondolsz? Van tipped vagy oldal ahol meg lehetne nézni?
jan. 3. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:

A fiam is hasonlóan rettenetes alvó. Most 2,5 éves, most pár hete egy fokkal kibírhatóbbak az éjszakák. Ez azt jelenti, hogy most kb.2-3x kel, olyankor fel kell venni, különben nem nyugszik meg. Meg azon kívül még 4-5x elég neki, ha megsimogatom, pici csitítom. Igen, emiatt nyilván velünk alszik. Előtte sokszor óránként, fél óránként is kelt. Fel kellett venni, sétálni kellett vele, különben úgy ordított, mint aki beszorult.

Most ez, hogy 2-3x kel, és van, hogy 4 órát is alszik egyhuzamban (közben fel-felsír, meg folyamatosan beszél álmában), ez már nekem megváltás. Már annyira fáradt voltam sokszor, hogy sírni tudtam volna. Meg volt is, amikor éjszaka ültem vele a kanapén, és sírtam. Mert fáradt voltam és tehetetlen. Most egyik napról a másikra változott sokat az alvása. Ezért gondolom, hogy van remény, és majd egyszer biztos fog aludni.

A tesója 3 évesen aludta át először az éjszakát. De vele nem volt ennyire nehéz. Ő általában 2-3x kelt, be kellett takarni, vagy szomjas volt, aztán aludt tovább.

jan. 4. 07:06
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

12es

Őszintén én tiktokokból tájékozódtam. Nekünk, ami segített az egy mindig ugyanolyan "szigorú" elalvás előtti rutin. És a felvesz letesz módszer. Sosem hagytam sírni, mert szerintem fontos, hogy tudja mindig ott vagy, ha kellesz neki. De minden baba egyedi és az sem mindegy mennyi idős. Neten amúgy nagyon sok jó tipp van. Ha valaki a sírni hagyást javasolja, akkor azt ne is nézd meg.

jan. 4. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!