4napja késik a menstruációm Néha görcsölget a hasam Melleim enyhén fájnak Hányingerem van de nem hányok.. Fehér krémes folyásom van Valaki hasonló helyzetben volt már? Merjek tesztelni? Dokihoz jovohetre van időpontom..
Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 13:54
1/17 anonim válasza:
Merjek tesztelni?! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Többre mész vele, mint itt ezzel a kiírással.
Nem is értem mit vársz tőlünk, most ne is haragudj meg...
2/17 anonim válasza:
Ha szeretnéd tudni, terhes vagy-e, akkor merj, ha maradnál inkább a bizonytalanságban, akkor ne, mert ennyi késésnél már elég egyértelműen megmutatja majd, mi a helyzet.
3/17 anonim válasza:
Miért nem tesztelsz? Már rég kimutatná!
Senki nem fogja neked azt írni a tünetekre, hogy terhes vagy, mert nem akarnak kitolni veled.
4/17 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam úgy mert olvastam hogy kell legalább 1-2het mire ki muttasa a teszt .. .és nem akarok csalódni mert a múlt hónapban volt egy kémia terhesegem...
2021. jún. 30. 14:04
5/17 anonim válasza:
Nen tudom hol olvastál ilyet 🤣
A késés napján mind a 3 terhességemnél leugrott a 2.csík...
6/17 anonim válasza:
Elmaradt menstruációkor már bőven kimutatja, de megértelek az előzmények miatt. Drukk
7/17 A kérdező kommentje:
Itt olvastam valakinek hogy csak 2het után muttata ki neki :D
2021. jún. 30. 14:08
8/17 A kérdező kommentje:
6 köszönöm..
Szerintem reggel tesztelek egyet...
2021. jún. 30. 14:09
9/17 anonim válasza:
2 hét késésnél??
Van aki együttlét után 8-9 nappal már tesztel...
10/17 anonim válasza:
Szerintem összekevered az uh-val, azon látszik két hét késés után kb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!