Nem tudom elaltatni,szerintetek?
Szia!
Én vagyok a 22-es válaszadó.
Az előző válaszokra reagálva:
-Nekünk a hordozókendő sem vált be, mert ahogy bekerül a karja, le van fogva, elkezd üvöltözni sajnos. Lehet, hogy később jobb lesz, de most még nem.
-Lili az oldalán alszik, a reflex miatt is megébred, és biztosan hasznos lenne az alvózsák és a többi, de ilyen melegben... =/ Szegény egy body-ban is izzad néha.
-Nekem este is tiszta nyűg az altatás, nem csak napközben. 2-3 órahosszába telik, szörnyen fárasztó. Pedig látom, hogy álmos, ásít, dörzsöli a szemét, aztán becsukja és alfában van, de ez vagy a vállamon vagy az ölemben van. Ha várok 20 percet, ha nem, legtöbbször amint beteszem az ágyába, felkel. Jobb esetben nem kezd el sírni, csak nyitogatja a szemét, mintha küzdene az alvás ellen. Ez van a nappali altatásoknál is.
-A 07:52-est nem tudom, hogy miért pontozták le, én is a túlfáradásra gyanakszom.
-A babakocsiban altatás frankó, de mi panelban lakunk, így csak sétával egybekötve mehet a dolog, ráadásul olyan baromi meleg van, hogy 1 óránál többet nem merem levinni... =\
A hasfájást úgy ismered fel a legkönnyebben, hogy keze-lába jár. Nálunk egészen a 7. hét elejéig minden nap, egész nap fájt a hasa. Volt amikor a szelek miatt fájt (ilyenkor a hasa is nagyon fel van puffadva, simán látszódik a pelenkázás közben), és volt, amikor csak szimplán fájt neki. Borzalmas volt, főleg, hogy alig lehet csinálni vele valamit.
Mi is szedtünk Espumisan-t, de attól meg nem tudott büfizni, úgyhogy leálltam vele. Ezzel egyidejűleg befejeztem a többi cseppet is, tehát a Biogaia-t és a D-vitamint sem adtam tovább, és láss csodát, rá pár napra a gyereknek nem fájt a hasa, nincs puffadva, éljen-éljen!
Viszont az altatás nagyon gáz. Ma napközben az vált be nekünk, hogy sötét szobában a babakocsiban tologattuk, miközben gyerekdalok szóltak a youtube-on. Ez szopi és kis játék után volt. Én most azt próbálom, hogy a nyűgösség, álmosság első jelére kezdem altatni. Egyébként ki van pattanva a szeme, tehát nem látszik rajta, hogy fáradt, de aztán megint úgy járok én is, hogy egész nap ébren van... =\
Szóval nekünk ez ma kétszer bevált, akkor aludt 1+1 órát. Volt, hogy megébredt, de akkor gyorsan elkezdtük tologászolni, és visszaaludt. Illetve a mai séta közben is aludt fél órát. Szóval én a maira nem panaszkodom... Esetleg próbáld Te is így.
Zárójelben megjegyzem, hogy van elektromos babahintánk, amiben csuma gyorsaság mellett max 10 perc alatt elalszik. Csak a szar az benne, hogy nem hagyhatom abban aludni, mert elvileg árt a gerincének... Néha beválik, hogy ott elaltatom, és onnan át a kiságyba, de az a ritkább.
Írj majd, hogy mizu!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!