Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nem tudom elaltatni,szerintetek?

Nem tudom elaltatni,szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 2 hós babám. Este 9-reggel 6ig alvás van. Evés,peluscsere,játék. 7kor vissza alszik. 9-10korul felkel,eszik,peluscsere,játék és a gondok itt kezdődnek…12kor megpróbálom letenni aludni,cumi a szajaba kisagyaba berakom és várok.. de ilyenkor már sír,ordit,eljön a következő evésidő,eszik,peluscsere stb stb es egész estig nem alszik semmit,sír nyugos faradt,de akármit csinalok ringatom stb nem tud aludni es nem is akar. Vedono szerint sok ezaz idő amit folyamatosan fent tolt. De hiába ha nem tudom elaltatni. Babakocsi,hintazas,magam melle veszem sem semmi semmi nem határoz.. reggel este altatni sem kell magatol vissza alszik 5 perc alatt.. szerintetek?? Nem akar aludni? Nem hiányzik neki az alvás?! De olyan nyugos,játék sem érdekli már semmi semmi csak sír sír… hasfajosak is voltunk,arra már van cseppunk ami hasznos.. de ez a sírás nyugosseg már felek a delutanoktol… :( egy első babas anyuka
2021. aug. 11. 06:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Ahh tudom, örökös kísérletezés...:( korábban én is írtam ki altatással kapcsolatos kérdést, rá 1 napra meg aludt, mint a bunda, pedig semmi nem változott. Nem kapott oltást mostanság? Nálunk még az kavart be, de pár nap után jobb lett.
2021. aug. 11. 10:37
 22/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mintha csak magamat olvasnám... Írd meg légyszi, ha megtaláltad a megoldást!

2021. aug. 11. 12:00
 23/36 anonim ***** válasza:
50%
Esetleg kint a szabadban, baba kocsiban? Az én lányom is két hónapos lesz, imád nappal kint aludni. Vagy a szobában nyitott ablaknál, hogy érje a friss levegő. A mellkasomon is imád aludni, a hordozó jó választás lehet. :)
2021. aug. 11. 12:12
 24/36 A kérdező kommentje:
Hát ma úgy altattam el ahogy szokott este,lefekudtem mellé eni is és utána mikor elaludt csinaltam a dolgomat tovább. egy órát aludt úgy de nagyon nyugosen aludt el… most jó kedv van fel 2korul leteszem ismét :)
2021. aug. 11. 12:48
 25/36 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet? : )
2021. aug. 11. 15:34
 26/36 A kérdező kommentje:
Haaaaat,aludt ma délután is egy órát meg utána egy félórát… nemtudom hogy minek köszönhetem,de most egy picit megint nyugos… szerintem is fogom minden nap csinálni hasonló módon,lefekszem mellé itt vagyok egy szobában vele,amúgy amúgy is itt van mellettem a gyerekagy és könnyebben alszik el.. lehet erzi hogy itt vagyok ahogy éjszaka is…
2021. aug. 11. 16:34
 27/36 A kérdező kommentje:
Nem jó semmi egész nap sír ordit… nem alszik egy percet sem reggel óta…kivagyok.. biztos h faj valamije.. erdekes éjszaka egész végig alszik,csak reggel kel..hasa így fajna hogy nappal?
2021. aug. 12. 15:04
 28/36 anonim ***** válasza:
Szegények...ha a karodban ringatod, úgy is sír? Ha énekelsz neki, vagy dúdolsz, és a mellkasodra fekszik? Rettenetesen hamis hangom van, de a lányom megnyugszik tőle, úgyhogy ez ne tartson vissza, ha még nem próbáltad :). A hasfájás inkább este szokott jönni, persze lehet, hogy nálatok másképp van. Vannak amúgy ilyen matrica napok, amikor kézben szeretnek lenni. Az is ehet, hogy túlpörgeti magát, és nehéz lenyugodni. Szopizik, vagy tápszeres?
2021. aug. 12. 17:18
 29/36 A kérdező kommentje:
Tapszeres,de igen inkább délután a kritikus,eneklek stb de nemjo,egyik percen nevet másik percen sir,alvas reggel 10 óta semmi…
2021. aug. 12. 17:56
 30/36 A kérdező kommentje:
Szerintem pocak fajas lesz.. kapott ismét espumisant ahogy legelőször,csak azt sokszor nem adtam neki mivel azt mondtak hogy akkor is tekergeti ha nincs puki… most kapott,volt puki is,lehet,hogy a hasa faj… amúgy mennyit kell pukizni egy kisbabanak? Minden nap vagy csak amikor éppen egy egy kijon nagynehezen? Lehet hülye kérdés de első baba..
2021. aug. 12. 20:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!