Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nem tudom elaltatni,szerintetek?

Nem tudom elaltatni,szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 2 hós babám. Este 9-reggel 6ig alvás van. Evés,peluscsere,játék. 7kor vissza alszik. 9-10korul felkel,eszik,peluscsere,játék és a gondok itt kezdődnek…12kor megpróbálom letenni aludni,cumi a szajaba kisagyaba berakom és várok.. de ilyenkor már sír,ordit,eljön a következő evésidő,eszik,peluscsere stb stb es egész estig nem alszik semmit,sír nyugos faradt,de akármit csinalok ringatom stb nem tud aludni es nem is akar. Vedono szerint sok ezaz idő amit folyamatosan fent tolt. De hiába ha nem tudom elaltatni. Babakocsi,hintazas,magam melle veszem sem semmi semmi nem határoz.. reggel este altatni sem kell magatol vissza alszik 5 perc alatt.. szerintetek?? Nem akar aludni? Nem hiányzik neki az alvás?! De olyan nyugos,játék sem érdekli már semmi semmi csak sír sír… hasfajosak is voltunk,arra már van cseppunk ami hasznos.. de ez a sírás nyugosseg már felek a delutanoktol… :( egy első babas anyuka
2021. aug. 11. 06:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
31%

Nem írtad, csak azt hogy cumi a szájába, beteszed a kiságyba és vársz.

A kiságyban sok baba felébred. Én az elején rugalmas kendővel magamon hordoztam, és nem vagyok se hordozás fanatikus, se fizetett hirdető, és utoljára szerintem áprilisban hasznaltuk. Nem szokott rá, folyamatosan szaladgál 15 hónaposan, bútorokra mászik (hurrá). Nem akadályozta a korai mindennapos hordozás a fejlődését.

2021. aug. 11. 07:36
 12/36 anonim ***** válasza:
64%
Kösd magadra. Az enyém is ébredős volt délután, így hordozókendőben aludt, az megoldotta.
2021. aug. 11. 07:37
 13/36 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy alszik? Hason, háton, oldalt? Háton pl sok baba felébred a moro reflexre, érdemes vagy más pózban altatni, vagy ha félsz a csecsemőhalál nagyobb eshetőségétől hason altatva akkor pólyázd be vagy tegyél egy feltekert takarót a térdei alá háton, hogy kicsit megemelje.
2021. aug. 11. 07:40
 14/36 A kérdező kommentje:
Igen rendeltem egyet már múlt héten, még nem jött meg de bízom benne hogy segíteni fog :) Koszonom szepen nektek! Remélem változni fog,azon is gondolkoztam már hogy lehet nagyon túl farasztjuk mert sokat beszélek neki,játékokat mutatok neki,ki be hozom viszem magammal,és lehet túl fárad :) ugye mama papa anya apa mindenki korbeugralja,amit másképp nem is akarok mert nagyon szeretjük csak lehet sok neki a fentlét…
2021. aug. 11. 07:42
 15/36 A kérdező kommentje:
Csak hason alszik,van legzesfigyelo,máshogy nemszeret meg nem is tud szerintem,eleinte háton aludt,de utána csak hason :)
2021. aug. 11. 07:42
 16/36 anonim ***** válasza:
45%

Ha sír eleinte a kendőben, ne ijedj meg. Csak a macerálást nem szeretik míg kínlódsz hogy felvedd.

Szerintem lehetséges hogy túlfárad.

Én arra figyeltem hogy minden 3 órában aludjon legalább egyet. Az elején még fordítva működnek a babák minél fáradtabbak annál nehezebben alszanak. Már az álmosság első jeleire altattam.

Nálunk a kendő meghozta a várva várt alvást a babának, a csendet nekem, és végre rendesen ihattam egy kávét, mert addig a bőgő babától görcsben allt a gyomrom egész nap, enni se volt kedvem.

Megváltás volt.

2021. aug. 11. 07:52
 17/36 anonim ***** válasza:
48%
11-es, ott van, hogy “ de akármit csinalok ringatom stb nem tud aludni…” !!!!
2021. aug. 11. 08:45
 18/36 anonim ***** válasza:
49%

Jó, nem vettem észre, egyébként segítettem. Ezért 0%?

Nem éri meg segíteni senkinek.

2021. aug. 11. 09:23
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem teszed le, hanem az öledben hagyod/rajtad fekszik hason? Aztán ha jobban bealszik, 30-40 perc után, akkor leteszed? Nappal mondjuk én se tudom még letenni a babám a kiságyba, túl éberen alszik, hanem a nagy ágyra ülve lecsúsztatom oldalra.
2021. aug. 11. 09:53
 20/36 A kérdező kommentje:
Nemtudom,probalgatom,most úgy altatom ahogy este de nem nagyon sikerül…
2021. aug. 11. 10:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!