A szülői ágyban altatás megöli a szexualitást?
Mit szólt hozzá a párotok, hogy a baba/gyerek az ágyban fog aludni?
Hogyan változott az intimitás köztetek?
Istenem, hogy lehet ilyen hülye valaki, mint a 39-es?
Inkább nyomd el magad, vagy válaszolj a kérdésre. Nem az a kérdés, hogy te hol altatod a szros gyereked, akit már most sajnálok, milyen anyja van, hanem hogy megöli-e az intimitást az, ha köztük alszik a gyerek. És a fejedben lévő közhiedelemmel (és sötétséggel) ellentétben a farok nemcsak éjjel állhat fel, hanem nappal is.
De most ez valami érdem vagy hiba, hogy valaki itt vagy ott altatja? Tényleg olyan, mintha magyarázkodni kellene másoknak. Max a maga elvarásainak magyarázkodik mindenki.
Engem pl annyira nem hat meg, hogy xy szerint nem értek a gyerekneveléshez, azért alszik velem a gyerek vagy kényelnes vagyok. Én látom a saját körülnényeinket, szerintem tök nehezek sok szempontból, örülök, hogy bárhogy is, de lett megoldás.
Aki meg mindenképp külön akart altatni és sikerült neki, annak is örülök, mert megdolgozott valamiért, amiben hitt.
Ez a gyereknevelés annyira sokrétű és annyi részlet van mindenhol, kívülről senki nem tudja, más miből hozta ki, amit kihozott.
Pl tanulás is ilyen. A 140-es iq-jú jó figyelmű gyerek hozza a sok ötöst (persze az is menő), más meg sokszor annyi munkából hoz ki egy hármast egy gyengébb gyerekből. Ugyanez mindenre. Igazából baromi frusztráló hogy mérhetetlen, hogy jól csináljuk-e, vsz ezért marjuk szet egymást egy kis ónigazolasért
Huu azta, szóval ezen az oldalon olyat még soha senki nem látott, hogy valakinek ugyanannyin álljon a százalékja, aha oké.
Szánalmas, amit művelsz, hogy képes vagy rágalmazni a másikat és megállás nélkül meghazudtolsz, mert más eszközöd már nincs.
A 22es választ írtam én a 21re reagálva, aztán következőleg a 27esben reagáltam, többek között az akkori 24esre, aki prűdnek titulta azt, aki a hálóban szexel, ami ugyan azóta már törölve lett, de annak a kommentelőnek is pontosan ugyanannyi százalékát volt, mint neked, mégis azt írtad, hogy nem te írtad. Akkor most én is álljak neki vadaskodni? Nem köszi, nem süllyedek le a szintedre.
Azt már meg sem említem, hogy az a komment, ami nem az enyém, mégis rám akarod kenni, az a 25os, aki egyből a prűdségre reagált, majd jöttem én és a 27-ben pont ugyanúgy a prűdséget "nehezményeztem", de biztos skizo vagyok és poénból 2x is válaszoltam ugyanarra pár perc eltéréssel.🤦🏻
#44 Hát látod, hogy a #41-nek az, megállás nélkül itt martírkodik, hogy neki mindenkinel szarabbul alvó gyereke volt és ő akarja minden létező eszközzel (még meg is hazudtol)y erőszakosan megmagyarázni, hogy én csak is azért nem altattam magunk között a gyerekem, mert az övétől jobb vagy tűrhetően jó alvó gyerekem volt.
A kutyát nem érdekelte kinek milyen gyereke volt és ki hol altatta, de ő nem képes ép ésszel ezt felfogni és szükségét érzi, hogy mi megmagyarázzuk miért volt külön szobában a gyerek.
Bizony bizony.. Én 2 évig szinte egyedül neveltem mert férj csak 1.5 napokat volt otthon. 27# gyanítom fingod nincs milyen az mikor a gyerekedet sehogy sem tudod letenni, tartósan vissza altatni. Fingod nincs milyen mikor 1.5 hónapig és nem szülés után.. Hanem 18 hónaposan nem alszol 2 óránál többet egész éjjel mert a gyerek úgy síkit mint akit vernek 3/4 éjszaka.
Gondolom Te max felkeltél 1-2x.. Nem voltál fent a 3/4 éjszaka egyedül 0 segítséggel.
A nagyobbik lányomnak fejletlen idegrendszere volt..
Ez a tipikus császár/természetes szülés
Tápszer/szoptatás
Horodzás/babakocsi
Örök vita amit mindegyik fél a sajátját fújja.
#46 Miért is nekem címezed a kommented?
Mi bajotok van nektek? Kit érdekel őszintén, hogy neked személy szerint milyen gyereked volt és hogy aludt? Néhány szuperanyu tényleg csak azért jár ide, hogy sajnáltassa magát és mártírkodjon egy kicsit?
Látod mi a kérdés? Véletlen sem az, hogy túl versenyezzük kinek volt rosszabb alvó a gyereke. Elhiheted nem csak neked volt rosszul alvó gyereked és sehol egy árva szóval nem szóltam be annak, aki mégis maga közé vette a gyerekét, főleg nem írtam semmi olyat a 27-ben, ami miatt így ki kellett fakadnod. Pont ott is azt írtam, hogy fogadjuk már el, hogy kinek így, kinek meg amúgy a jó.
Éppen azok prűdeztek le, neveztek kényelmesnek és tartanak gáznak, akik maguk mellett altatták a gyereket, mert meghaladja a képességeiket felfogni ép ésszel, hogy van aki inkább átment minden éjszaka 5-10-15-20x vagy ahányszor kellett a gyerekéhez visszaaltatni vagy legalábbis megpróbálni. De egyből megkaptam így ismeretlenül és látatlanul, hogy bezzeg az én gyerekem nem volt rossz alvó, mert hát ő azt mondta.
Azt meg végképp nem értem, hogy jön ide, hogy te neked a férjed mennyit dolgozott és hogy szegény te, egyedül kellett majdhogynem 2 évig nevelted a gyereketek. És?? Most meg kellene sajnálni? Te választottad párodnak azt, akit, nem én, most miért NEKEM hánytorgatod fel, de tök komolyan??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!