A szülői ágyban altatás megöli a szexualitást?
Mit szólt hozzá a párotok, hogy a baba/gyerek az ágyban fog aludni?
Hogyan változott az intimitás köztetek?
Nálunk nincs kihúzható kanapé, de ha lenne se mennék ki minden egyes alkalommal, húznám ki, csak hogy szexelhessek a férjemmel, mikor ott a saját szobánk és a kényelmes ágyunk. Nem értem ezen miért megy a "fanyalgás". Továbbá meg lehet nézni, hogy beszélnek némelyek arról, aki a saját szobájában szeret szexelni.
A gyereknek ott a saját, külön szobája, mi a francnak tenném a mi ágyunkba és legfőképpen miért értetlenkednek emiatt sokan?
Engem hidegen hagy, ha valakinél az a módi hogy ott szexel, ahol az ebédet főzi, de ne tituláljuk már gáznak és szóljunk be annak, aki a hálóban szeret szexelni. Vicc komolyan.
"A gyereknek ott a saját, külön szobája, mi a francnak tenném a mi ágyunkba"
Ha dobott volna neked is egy olyan gyereket a gép, aki 20 percenként ordítva ébred éjszaka, és heteken át többet mászkáltál volna, mint amennyit alszok, értenéd. Én voltam a legnagyobb együttalvás-ellenes. Aztán lett egy ilyen gyerekem, és őszintén, 2-3 hét után nem érdekelt, hogy hol, csak aludjon már 1-2 órát egyben. Akkor inkább szexelek a nappaliban.
BTW, én nem szóltam le senkit, aki csak ágyban szexel, csak azt írtam egy korábbi hozzászólásban, hogy ahol az együttalvás miatt nincs szex, ott valójában nem az együttalvás a probléma, hanem a nemakarás, és ezzel csak takaróznak.
Mellesleg majd ha neked is olyan gyermeked lesz aki nem akar/ nem tud egyedül aludni hiába próbáltál ki mindent.. Na majd akkor csipogj és szóld le akik a gyereket beengedig az ágyba.
Ez tudod vica verza dolog.. Te nem érted meg azt aki hiába va a gyereknek külön szobája de velük alszik és ott sexelnek ahol épp módjuk van rá, mint azok akik csak a hálóban szeretnek.
Te írtad, hogy prűd, aki ágyban akar szexelni. És én megértem, hogy annyira nem értesz a gyerekneveléshez, hogy normális alvasra se tudod szoktatni. Nekem nem baj. Még az se érdekel, ha a vajat használod síkosításra, ha már a konyhapulton kell szexelni.
De ettől nem lesz prűd, akinek ez nem pálya. Tudod mi lesz? Normális.
Ó igen, tipikus. Van egy jó alvó gyereke, és ezt hiszi, ez az ő érdeme. Aranyos.
Nekem kettő van, és az első volt olyan, amit leírtam a 23-as válaszban. A második pedig alszik. Tudod, mit csináltam másképp? Semmit. Az "otthagyom bőgni" módszeren kívül mindent próbáltam az elsőnél, akkor adtam fel, mikor arra ébredtem a fotelben ülve, hogy csúszik ki a kezemből. Majdnem leejtettem, mert elaludtam a hetek óta tartó nemalvás miatt, mert márpedig én nem szoktatom az ágyunkba. Ez nem minden gyereknél szoktatás kérdése, de persze akinek normálisan alvó gyereke van, az azt hiszi, hogy a többi béna. Jellemző.
Elárulom 23, pont ehhez hasonló gyereket dobott a gép, aztán lám, mégsem fektettem magunk közé, mert nekünk igen is fontos volt, hogy legalább estére ketten legyünk a szobánkban, össze tudjunk bújni (és itt nem csak a szexre gondolok ám), ennyi magánszférát szerettünk volna, kövezzetek már meg miatta, tényleg..
#24 Ne aggódj, pontosan értettem a mondandódat és nem az a gáz, hogy valaki "kényelmes", így az ágyában szeret szexelni, hanem az a stílus, ahogy beszélsz ezekről az emberekről! Miért is lesz prűd attól valaki, hogy a hálószobájában akar szexelni?? 🤦🏻 Ki mondta, hogy csak ott képes rá? Senki nem mondott ilyet, azt mondtuk, hogy ott SZERETÜNK és akarunk, nem a konyhapulton, netalán az ebédlő asztalon, se nem a kényelmetlen, nem kihúzható kanapén, ennyi. Tényleg ennyire nehéz ezt ép ésszel felfogni?
Mondjuk az külön nevetséges, hogy arra van ráhúzva a kényelmes jelző, aki a saját ágyában szeret szexelni, míg más pont azért viszi a szülői ágyba a gyereket, mert úgy kényelmesebb. 🤷🏻
Fogadjuk már el, hogy van akinek megfelel a külön szobában a gyerek & szex a hálóban kombináció és van akinek meg a közös ágyban a gyerek - nappaliban) konyhában/fürdőben szex opció.
Minimális elfogadóképesség. Mégis annak van beszólva, akinek az első opció a megfelelő. Igen, felkeltem/felkeltünk egy éjszaka 20x, átbaggyogtam és visszaaltattam a babám, de azért még én vagyok a "kényelmes". Oké.
Na, tipikus, most jön a személyeskedés és a látatlanban jóslás. Mutasd kérlek, hogy hol írtam olyat bárhol is egy szóval is, hogy jó alvó volt a gyerekem? Hmm?
Egyáltalán nem volt jó alvó, 1 éves koráig nem aludtam szerintem napi 3 óránál többet, minden éjszaka minimum 10x kel és akkor szerintem keveset mondom, DE akkor sem tettem be a mi ágyunkba! Na és aztán? Te meg igen, a te dolgod, de mit kell ezen hepciáskodni és beszólogatni?
Nézd már meg milyen stílusban ír némely válaszoló. Mert az ilyen prűd, meg túl kényelmes meg milyen gáz már. Neked nem hót mindegy, hogy ki hol és hogyan altatja a gyerekét és hol akar és szeret szexelni?
Érdekes, mi "prűd és kényelmes" nők miért vagyunk képesek elfogadni mindenféle rosszindulatú jelző nélkül azt, hogy van akiknek úgy jó, ha a saját ágyukba veszik a gyermeket és ti miért nem vagytok ugyanerre képesek a másik oldal felé?
Saját magad minősíted azzal, hogy ismeretlen embereket vádolsz és rágalmazol olyan dologgal, amiről halvány lila gőzöd nincs. Igen is ilyen gyerekem volt és le is írtam, hogy éjszakánként számtalanszor ébredt, de minden alkalommal vagy én vagy a férjem átmentünk és megpróbáltuk visszaaltatni, de akkor sem vittük át magunkhoz. Mi a franc olyan hihetetlen ebben???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!