A szülői ágyban altatás megöli a szexualitást?
Mit szólt hozzá a párotok, hogy a baba/gyerek az ágyban fog aludni?
Hogyan változott az intimitás köztetek?
2 éves koráig ott aludt el velünk, azután átvittük a saját szobájába a saját ágyába. Mind a két gyerekkel így volt.
Most mi megyünk az ő szobájukba mesét olvasni és amikor elaludt kijövünk. Szóval kb. ugyanakkor kerülünk az ágyba.
Maximum a fáradság lett hatással a szexualitásunkra.
Mi nem terveztünk együttalvást, de csak mellen elalvó, elalvás után mozdíthatatlan többemberes babánk lett. Már a csaszar utan 5 nappal ellattam a háztartást, a párom segített de közben hajnalra járt dolgozni, 24 órába. A baba nappal is csak séta közben aludt.
Éjjel meg varratokkal meg anélkül 5 órát is probáltam sétálgatni felalá a 4,5kilos ordító babával, letenni nem lehetett, a fotelban is ültem vele órákat, félve hogy elalszom.
A páromnak muszáj volt aludni, nem szabadott hagyni, hogy sírás legyen éjjel.
Ezek utam vittem be az ágyba, ahol elaludt velem, és csak kb 2x ébredt enni és visszaaludt. Később volt hogy óràkig 20 percenként ébredt vagy órákig nem lehetett levenni mellről. Most 18 honapos és van, hogy már átalussza az éjszakát.
Nem vagyok ősanya típus, a túlelésem érdekében vettem az ágyba. Páromnak mindig mondtam, hogy akármikor megpróbálhatja elaltatni akárhogy másképp/máshol, de nekem egyszerűen ennyi erőm van. Kb 15 hónapig nem aludtam 2-3 óránál többet egyszerre sem 6 óranàl többet egy nap alatt. De volt hogy hetekig nehányszor fél órát aludtam minden éjjel és nappal egyáltalán nem volt lehetőség pihenni.
A párom amúgy latta mi van és nem is tett szemrehányást. A szexuális életünk az alvásmegvonas javulásával javult, az kb nem volt tétel hogy máshol szexelünk pl régen is a nappaliban filmeztünk, nekünk ott a TV. Van egy vendégszobánk is.
Nekem amúgy még tetszik is szexuálisan ez a pici izgalom, hogy nem csak lefekszünk aludni és ha mar ott vagyunk, szexelünk is, hanem valahová oda kell menni, mint egy "randin".
Nem tudom, hogy ti miért így gondoljátok, de én biztos, hogy nem mennék ki a saját szobámból szexelni, főleg nem a konyhába.
Igen, megöli a szexualitást legtöbb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!