Hogy kell elaltatni napközben a babát?
Én úgy csináltam az elejétől fogva, hogy amikor már látszik hogy fáradt, álmos, akkor felveszem picit sétálok vele hogy megnyugodjon, de még ébren beteszem a kiságyba, cumi szájba, szundikendot odaadom, aztán elalszik pár perc alatt. Ha sirdogal ami ritka, akkor megprobalom simogatom susogok, dudolok neki, ha így se akkor végső esetben kiveszem, aztán ha megnyugodott csendben van lerakom ujra.
Már megszokta hogy így alszik el, szóval 90%ban,, ha elég fáradtan rakom le akkor pár percen belül egyedül elalszik.
Nálunk az ébren lerakás sose működött.
Vagy szopizva vagy babakocsiban/hordozóban tud jól elaludni. Kb ennyi idős volt, amikor rászoktam, hogy a kertben leültem egy szèkre és csak picit ringattam vagy előrehátra húzogattam a babakocsit, néha olvastam is hangosan a könyvemet. Így szépen elaludt.
Anyukàm egy ilyen függőágy-hintában altatta el gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!