Hogy kell elaltatni napközben a babát?
Figyelt kérdés
Az esti rutinunk megvan már az elejétől, az tök jól működik, de a napközbeni altatások általában katasztrófálisak, 5-10-15 percig teljes tüdőből ordít, így alszik el. Van mikor pont akkor lesz álmos, amikor éhes is, ilyenkor mázlim van, mert akkor a tápszeren szépen elbóbiskol, beteszem az ágyba, és alszik. De ha pont nem akkor éhes, akkor nagyon ritkán tudom ordítás nélkül elaltarni. Ti hogy csináljátok, van valami bevett rutinotok napközben, amivel alvásra tudjátok hangolni? 5 hónapos a lányom.2020. júl. 10. 13:28
11/11 A kérdező kommentje:
Lehetséges, most kezdett el gurulgatni. Hátról hasra már régóta forog, most kezdett el hasról hátra is, gyakorolja is sokat. Most délelőtt azt csináltam, hogy mikor bő 2 óra ébrenlét után megdörzsölte a szemét, de még azért aktívan játszott is, akkor felkaptam és kivittem az udvarra kutyázni, virágokat szagolgatni. 3 órát ébren volt így nyüszögés nélkül, nagyon élvezte, majd bejöttünk, lefeküdtünk a mi ágyunkra, ivott kicsit és szépen elbóbiskolt a kezemet markolászva. Úgyhogy lehet h nem volt eddig soha elég fáradt, és úgy akartam elaltatni szegénykémet. :D na majd meglátjuk, mostantól megpróbalom így, megvárom, amíg elfárad rendesen.
2020. júl. 11. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!