A szülői ágyban altatás megöli a szexualitást?
Mit szólt hozzá a párotok, hogy a baba/gyerek az ágyban fog aludni?
Hogyan változott az intimitás köztetek?
A prűdezésre nem reagálok, azt meccseld le azzal, aki írta, én nem írtam senkire degradálót, csak azt próbálom magyarázni, hogy az enyémhez képest jó, vagy akkor legalább tűrhetően alvó volt a gyereked.
"És én megértem, hogy annyira nem értesz a gyerekneveléshez, hogy normális alvasra se tudod szoktatni." - ez a mondat mondjuk arra utal, hogy a tied aludt, mert hát akkor te sem értesz a gyerekneveléshez ugye.
"De visszaaludt."
Már amikor!
"enyémhez képest jó, vagy akkor legalább tűrhetően alvó volt a gyereked."
Szóval azért, mert "csak" 15-20x ébredt éjszaka a babánk és sokszor "csak" 40-50 perc volt a visszaaltatása, már nem is volt olyan rossz alvó gyerekünk, hanem tűrhető?? Hát én a legkevésbé sem éreztem annak, de ugye muszáj mindenáron megmagyarázni, hogy én miért nem tettem be a közös ágyba, míg te pl igen.
Eleve nem is az volt a kérdés, hogy ki hol altatja a gyerekét, ergo abszolút nem értem miért ezen rúgaznak némelyek.
Mivel mi nem szeretünk a pulton, mosógépen és egyéb helyeken szexelni, hanem a hálót preferálják és szükségeltük, hogy ott csak mi ketten legyünk, így semmiféle képen nem tettük volna be magunk közé a gyereket. Őszintén nem értem ezt miért kéne jobban körbemagyarázni vagy miért kell ezen pörögni..
Most a kérdés itt az volt, hogy megöli-e az intimitást az együttalvás. Ha jól értem, a valasz, hogy van olyan pár és van olyan gyerekek, akiknél nem, sőt, így tudnak még az adott helyzetben a legtöbb intimitáshoz jutni, és van olyan, aki szerint megöli, az ilyen pedig keres más megoldást, aztán vagy talál, vagy átsorolódik az egyes csoportba.
Mindenesetre a legtöbben így vagy úgy de megdolgozunk az intimitásért, de biztos van, aki a megromlott kapcsolatából a gyerek mögé bújio vagy soha nem is vonzódott a férjéhez csak mondjuk a pénzèhez.
Szerintem az utóbbi esetekből lesz félrelépés. Mi pl tényleg vért izzadtunk a gyerekkel és nem fogadom el, sőt, a tudomány mai állasa szerint se az én hibám, hanem a babaalvás tipikus jellemzőit mutatta a gyerek, és inkább az volt a baj, hogy mar rég aludt a párom, mire egyáltalán szóba jött volna szex, és en is hulla voltam, de mindketten lattuk, hogy a masik is szeretné és nem is volt ebből sose sértődés. Mondjuk nálunk amúgy is én szoktam kezdemŕnyezni inkább.
Szóval szerintem nem érdemes vitatkozni.
Amúgy van aki gyerektelen es mégis szeret a konyhaasztalon szexelni, nincs abban semmi, meg abban se, ha nem.
15-20x 50 perc? Ez barátok közt is 12-16 óra, és akkor még bele se vettük azokat a részeket, mikor sikerült elaltatni a gyereket. Jó hosszú éjszakák vannak felétek :D
Fogalmazok másképp: nálunk konkrétan az volt, hogy amíg ragaszkodtunk ahhoz, hogy a gyerek marad a szobájában, addig szóba se jött a szex, mert egyikünk mindig ott szobrozott vele, és próbálta altatni, míg a másik félájultan, folyó nyállal aludt, annyira ki volt ütve. A mi ágyunkban azonban aludt 1,5-2 órákat egyben, nélkülünk is. Na, hát ez már maga volt a kánaán, mert néha aludtunk mi is, és ennyi idő alatt szexelni is lehet a másik szobában.
Oh istenem, neked tényleg muszáj minden létező dologba belekötni? Talán először tanulj meg szöveget értelmezni! Hol írtam, hogy 15-20x 50 perc volt?? Azt írtam volt mikor ennyiszer kelt éjszaka és olyan is, hogy 50 percbe is telt visszaaltatni. Nem mondtam, hogy ez a kettő egyszerre valósult meg. Nem volt törvénybe vésve, hogy mindig 40-50 perc mire visszaalszik, se az hogy mindennap 15x kelt, de bizony minden éjszaka órákat töltöttünk felváltva a gyerek mellett.
De tudod mit, rendben, legyen, csak neked volt ilyen szörnyen rossz alvó gyereked, mindenki más, akinek nem kelt ennyiszer és nem üvöltött ennyi, annak jó vagy tűrhetően jó gyereke volt. Tessék, most már jobb?
Mi ez itt, a ki tudja jobban sajnáltatni magát verseny vagy mi?! Bár akkor a 31-34 toronymagasan nyert, minden kommentben muszáj egy kicsit martírkodnia, hogy márpedig bizony másnak az övéhez képest jó illetve tűrhetően jó alvó gyereke volt, gondolom ezzel akarja nyugtatni magát, csak nem tudom ennek mi értelme?
Ergo akinek nem aludt a gyereke a szülői agyba, annak biztosan jó alvó gyereke volt? Hol itt a logika könyörgöm? Miért kell mindenáron megmagyarázni és indokokat kreálni, hogy kinek miért aludt a saját ágyában a gyereke a közös háló helyett?! Mert nekik úgy volt jó, pont. Senkit nem érdekel, hogy neked vagy Sarikanak milyen alvó gyereke volt, nem ez volt a kérdés, se nem az hogy ki tudja jobban sajnáltatni magát!
Hidd el, nem csak neked volt bűn rosszul alvó gyereked, másnak is, csak az nem világos, hogy neked miért faj hogy más még így sem tette maga mellé és miért kell foggal körömmel bizonygatni, hogy de bezzeg másnak jobb alvó volt a babája?
“Pár kommenttel visszább még azt írtad, hogy aki nem tudja megtanítani aludni a gyerekét”
Na most tévedtél óriásit, mert azt NEM Én írtam! Talán először bizonyosodj meg a dolgokról, mielőtt máshoz vagod, jó?
Itt nem én próbálom mindenáron győzködni a jó népet, hogy nekem mennyire szörnyen alvó gyerekem volt és muszáj volt a szülői agyba tenni, te sajnaltatod magad, mintha másnak nem lett volna rosszul alvó gyereke. Hagyjuk már.
Fejezd már be a rágalmazást és fogd már fel, hogy egy büdös szóval nem írtam olyat, hogy béna akinek nem alszik a gyereke!!🤦🏻🤦🏻 Elképesztő, hogy mindent bevetsz, csak magad jobb színben feltüntethesd!
Még egyszer lassan: az nem az én hozzászólásom volt!
De most nyugodtan hazudtolj meg újra, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!