Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » A szülői ágyban altatás...

A szülői ágyban altatás megöli a szexualitást?

Figyelt kérdés

Mit szólt hozzá a párotok, hogy a baba/gyerek az ágyban fog aludni?

Hogyan változott az intimitás köztetek?

2020. júl. 30. 08:49
1 2 3 4 5
 11/48 Derjaderja ***** válasza:
26%

Meg hát a többi is a szobánk, szóval nem értem ezt a "kimenni a szobámból" problémát. Amúgy én nem kötődöm ahhoz a hálóhoz különösen, kb be sincs rendezve a kötelezőn túl, a nappali viszont szép, hangulatos.

Plusz mi a kettőnk váltott műszakolása miatt amúgy korábban is hol itt, hol ott aludtunk (pl nappal ott ahol a másik épp nem tevékenykedik aznap). Tényleg kb mind1 a stex helyszíne, kedv meg erő legyen meg ne ordítson a gyerek.

(4 vagyok).

2020. júl. 30. 12:43
 12/48 anonim ***** válasza:
41%
Igen a többi is a mi szobánk,igazad van utolsó. Nem a szomszédba kéreckedünk át szexelni egyet. Ha két ember kívánja a másikat ez nem lehet probléma.
2020. júl. 30. 12:49
 13/48 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk a kialvatlanság ölte meg.Másfél éves koráig 30-40 percenként ébredt és zömében én keltem hozzá.Hát had ne mondjam, hogy nem volt libidóm és örültem ha aludhatok 10 percet két altatás között.Mi magunk közé vettük a gyereket, 1.5 éves kora után javult az alvása és ezzel együtt a mi szexuális életünk is.Van vendégszoba több is úgyhogy bőven volt hova elvonulni.Most már külön is alszik.

Az a férj, aki tudva, hogy mi újság félremegy a munkahelyén, az félremenne akkor is előbb-utóbb ha otthon a hálóba szexelhetne.A hűség döntés kérdése, főleg agyban dől el, nem sok köze van ahhoz, hogy valaki a konyhába vagy a hálóba szexel, sokkal inkább ahhoz, hogy szereti e a párját.

2020. júl. 30. 13:54
 14/48 anonim ***** válasza:
40%
Elso fiam első perctől kezdve külön aludt,nem is volt gond,második fiam 4 éves koráig aludt velünk,mert egyszerűen nem akart,tudott külön aludni tőlünk.Hál istennek ez nem ment a szex rovàsàra,meg mi amúgy is szeretünk minden hol szexelni,nem csak az ágyban.Viszont van olyan barátnőm aki állítólag azért nem szexel sose az urával mert ott a gyerek.Kifogás--kamu szöveg.Aki akarja megoldja màshol.
2020. júl. 30. 14:42
 15/48 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk csak az első 3 hónapban aludt köztünk valaki (ikreink vannak), azóta csak elvétve (most 8 hónaposak), de a férjem volt, aki áthozta a gyereket, nem én. És, ha megakartuk oldani, megoldottuk. Pl délutáni alvás idejében (hintában aludtak).
2020. júl. 30. 15:10
 16/48 anonim ***** válasza:
49%

A gyerek öli meg, persze :D Ha a pár akar szexelni, akkor fog, a többi kifogás.

Amúgy mi is úgy indítottunk, hogy külön lesz a baba, de extrém fos alvó gyereket dobott a gép elsőre. Mellettem többet aludt, és van az a fáradtsági szint, mikor semmi se érdekel, csak aludjon már. A másodiknál meg se próbáltuk a külön szobát.

Nem tett tönkre semmit. Gyerekek elalszanak, kihúzzuk a kanapét a nappaliban, és hajrá. Heti 3-4 szex simán összejön. Ja, és apjuk is kifejezetten szeret velük aludni. Akinél a gyerek ottalvása miatt nincs szex, annál nem ez az ok, csak erre fogja, hogy miért nem lehet.

2020. júl. 30. 15:17
 17/48 Derjaderja ***** válasza:
63%

Meg azért azt tudomásul kell venni, hogy a terhesség-szülés-szoptatás-babás időszak számtalan módon legalább átmenetileg a szex rovására meHET.

Nyilván van, aki ezt kihasználja, hogy távol tartsa a másikat magától, van, aki meg próbálkozik, igyekszik találékony módon alkalmazkodni, kedvét keresni a párnak. És ez látszik azért, a pár tagjai érzik.

Pl terhesség - nekem az elsővel kb 0 libidóm volt, furcsa is volt a pocakkal, de még amikor mozdulni is alig bírtam, is megsimogattam szívesen "ott" a páromat. Most 2. terhességnél meg olyan libidóm van, amilyen soha, a velünk alvó masik ellenére is többet szexelünk. Vagy nekem a nagyon szoptatós időszakban sem volt, kb minden kiváltott étkezéssel egyre javult a helyzet (nem pszichés dolog volt ez, hanem mintha nem érezne úgy a bőr vagy nem lenne bennem erotika, mint amikor még nem voltam "nemileg megérve", furi volt).

Na meg a kivatlanság, az első hónapokban mi gyakran hetekig húztuk egymást nappal, hogy na most már este "dugunk", aztán meg mire elaludt a baba, már a párom is horkolt.

Meg ugye a gátseb vagy a hasfali metszésből maradt fájdalom, esetleg testkèp megváltozása, de olyan is van, aki túl "anyának" látja a feleségét.

Mindenesetre en nem hiszem, hogy a baba ottalvása az, ami itt a lényeg, sőt, a rosszalvó baba ottalvása az amúgy egy megváltás, hirtelen 1000x kipihentebb és "tettrekészebb" az ember.

Persze lehet, hogy vkinek nagyon fontos a hálószobai intimitás, hogy ott legyen, ne máshol, hát az nyilván nem veszi oda a babát.

Meg azért ne maradjon örökre ott a gyerek. Én is várom, hogy már nagyobbak legyenek, külön aludjanak és minden könnyebb legyen, de 2-3 évig el tudom fogadni ezt a helyzetet, és találok benne előnyt (változatosság, kaland, "cinkos" "rosszalkodás" vhol a házban).

2020. júl. 30. 16:16
 18/48 anonim ***** válasza:
31%

Ha valakinek csak a hálószobában csak a hitvesi ágyban létezik intimitás.. Az gáz.

3.babánkat várjuk.

Első lányunk 18 hónapos kora óta aludt velünk nagyon durva szeparációs szorongás miatt 3 éves korig. Pedig volt saját ágya.

Második lányunk 7 hónaposan szintén szepa miatt, 2.5 éves és 1 hónapja kapott saját ágyat.

Férjemnek soha nem volt gond hogy velünk alszik bármelyik is és a 3.babánál se lesz gondja ebből. Azt azért el kell, hogy mondjam, nekem óriási kritérium volt anno, hogy soha egyik se aludjon velünk. De a kimerültség győzött. Nagylányom annyira brutálisan szepás volt! Férjem 2 évea koráig külföldön hetelt. A szomszédok konkrétan azt hittén éjjel verem a gyereket amiért a 3/4 éjszakát végig sikította.. Amint elaludt és megmozdultam fent volt sikított. Amint magam mellém vettem újra átaludta az éjszakát 2x 2m ágyon pedig kényelmesen elférünk.

Soha nem veszett ki az intimitás köztünk. Csak nem a hálószobára korlátozik.

2020. júl. 30. 16:41
 19/48 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem miért kell leszólni azt, akik a "hitvesi ágyukban" szeretnek szeretkezni?! Miért és mitől lenne ez gáz? Van, aki szívesen csinálja a mosógépen vagy a konyhapulton, más még inkább egy kényelmes ágyban, ez akkora bűn?

Nálunk van a mi hálónk, gyerek szoba rácsos kisággyal, nappali plusz konyha, fürdő. Számunkra innen a gyerekszoba, a konyha és fürdő kiesik, a nappaliban lévő kanapé meg nem túl kényelmes, de néha ott is szoktunk szexelni, na de alapvetően a hálónkban, mert nekünk ott felel meg! Szóval igen is megölné az intimitást, ha a lányunk velünk aludna. Már szülés előtt megbeszéltük, hogy a gyerek külön szobában lesz első perctől, külön ágyban, a mi ágyunkban pedig mi alszunk, szükségünk van ennyi intim szférára.

Ki így csinálja, ki úgy, de teljesen felesleges beszólni annak, aki másképp vélekedik a témáról..

2020. júl. 31. 10:56
 20/48 anonim ***** válasza:
60%
19: ez van, ciki ágyban szexelni. Az igazi nő ott szexel, ahol a zöldséget aprítja. Különben otthagyja a férje.
2020. júl. 31. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!