Hogyan tegyem le aludni, hogy ne ébredjen fel?
Amióta egy fokkal lejjebb került az ágyrács, nagyon kényelmetlen letenni a babámat aludni, mindig felébred.
Amúgy 8 hónapos. Sokáig ringatom, hogy ellazuljon, és amikor már mélyen alszik a karomban, akkor teszem le. De valahogy a kezem a teste alá szorul,és amint letettem a matracra, keservesen felsír. Jöhet az újabb altatgatás és már nagyon rossz. Eddig ez nem volt így, amíg fent volt az ágyrács.
Magától nem alszik el semmire, ha csak ébren leteszem, altatgatni kell.
Kérlek adjatok tanácsot, mert amikor már 6.szor rakom le és felébred, felemészti az idegrendszerem, az időm és el vagyok miatta keseredve, nehezen viselem. Ti hogyan csináljátok?
Nem szereti a cumit, sose fogadja el. Az ujját szopja néha. Nagy ágyba próbáltam, de nem marad meg, zavarja. Nem is bánom, úgyis ellenkezik az elveimmel.
Köszi a válaszokat :)
ellenkezik az elveiddel? akkor szenvedj vele....
Na de hogy tanács is legyen: ne emeld vissza ha sír csak simogasd a kis hátát vagy énekelj neki ha szereti.Ha mindig kiveszed nem fogod tudni erről leszoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!