Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan tegyem le aludni, hogy...

Hogyan tegyem le aludni, hogy ne ébredjen fel?

Figyelt kérdés

Amióta egy fokkal lejjebb került az ágyrács, nagyon kényelmetlen letenni a babámat aludni, mindig felébred.

Amúgy 8 hónapos. Sokáig ringatom, hogy ellazuljon, és amikor már mélyen alszik a karomban, akkor teszem le. De valahogy a kezem a teste alá szorul,és amint letettem a matracra, keservesen felsír. Jöhet az újabb altatgatás és már nagyon rossz. Eddig ez nem volt így, amíg fent volt az ágyrács.

Magától nem alszik el semmire, ha csak ébren leteszem, altatgatni kell.

Kérlek adjatok tanácsot, mert amikor már 6.szor rakom le és felébred, felemészti az idegrendszerem, az időm és el vagyok miatta keseredve, nehezen viselem. Ti hogyan csináljátok?

2020. júl. 24. 08:01
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Mi lenne ha máshova tennéd le? Én sokszor a "nagy" ágyba tettem le és volt hogy mellé feküdtem egy kicsit. Ott sokkal jobban aludt :)
2020. júl. 24. 08:22
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is mindig beragad a kezem alá, de általában csak bedugja az ujját a szájába és visszaaltatja magát. Nem szopja véletlenül az ujját, vagy nincs cumi?
2020. júl. 24. 08:23
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
2es vagyok, azt elfelejtettem, hogy én oldalára fektetve rakom le, újszülött kora óta, így könnyebb kiszedni a kezemet. Esetleg próbáld meg.
2020. júl. 24. 08:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem szereti a cumit, sose fogadja el. Az ujját szopja néha. Nagy ágyba próbáltam, de nem marad meg, zavarja. Nem is bánom, úgyis ellenkezik az elveimmel.

Köszi a válaszokat :)

2020. júl. 24. 08:29
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

ellenkezik az elveiddel? akkor szenvedj vele....

Na de hogy tanács is legyen: ne emeld vissza ha sír csak simogasd a kis hátát vagy énekelj neki ha szereti.Ha mindig kiveszed nem fogod tudni erről leszoktatni.

2020. júl. 24. 08:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Szívesen feladnám, altatnám az ágyban ha jó lenne neki, de nem érzi ott jól magát.
2020. júl. 24. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
41%
Meg kell tanulnia egyedül elaludni. Tedd le, feküdjön le, helyezkedjen el. Kicsit simogasd, énekelj neki, aztán menj ki.
2020. júl. 24. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Akik olyan tanacsot adnak, hogy csak simogasd meg enekelj neki majd ugyis elalszik az biztos Szerencses volt altatas teren :) Na az en babam igy sosem aludt el. Heteken keresztul probaltam de csak sirt es sirt. Honapokig kezben aludt el aztan leraktam a kisagyba. Nalunk sosem kelt fel max mocorgott kicsit, hogy megtalalja a helyet. Probald mas pozban lerakni, es a kezedet tedd a nyaka ala ugy talan konyebb kihuzni. Probald mas technikaval lerakni. Most 9 honapos. Este mellettem elalszik a nagyagyban mar nem kell ringatni aztan atrakom a kisagyba.
2020. júl. 24. 11:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom nem egyszerű. Leteszem, simogatom, énekelek, de csak sír, forog, majd alkarra támaszkodva ordít. Nem értem eddig minden rendben volt, nem okozott problémát az altatás.
2020. júl. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!